reklama

Odskocznia;))))

Madzia gratuluję rocznicy :-D:-D:-D:-D

10 lat !!!!!

Kochana wszystkiego naj naj naj !!! aby wszystkie Wasze marzenia się spełniły Kochana i aby zawsze towarzyszył Ci uśmiech na buźce !!!!!!!!!!!

3257_35723257_761.jpg
dziękuję bardzo, jak ja tyle lat wytrzymałam z tym wariatem:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć
Ja dziś dopiero w domu od wczoraj noc nie przespana takiej sytuacji w najgorszych snach nie przewidziałam....
Moja przyjaciółka się zabiła ja ją znalazłam w domu...w wannie...pełno krwi podcięte żyły...za późno... nie zdążyłam...nie daruje sobie tego do końca życia...nie rozumiem dlaczego nic nie wyczułam, czemu nic mi nie powiedziała?? Przecież zawsze jest jakieś wyjście...nie mogę...nie myślę jakaś część mnie umarła razem z nią...

Cześć
Ja dziś dopiero w domu od wczoraj noc nie przespana takiej sytuacji w najgorszych snach nie przewidziałam....
Moja przyjaciółka się zabiła ja ją znalazłam w domu...w wannie...pełno krwi podcięte żyły...za późno... nie zdążyłam...nie daruje sobie tego do końca życia...nie rozumiem dlaczego nic nie wyczułam, czemu nic mi nie powiedziała?? Przecież zawsze jest jakieś wyjście...nie mogę...nie myślę jakaś część mnie umarła razem z nią...
Przytulam cię bardzo mocno...
Nie wiem, co mogę powiedzieć w takiej sytuacji...

reklama
Cześć
Cześć skarbie....
Strasznie mi przykro ....przytulam....
Pamiętaj, że to nie Twoja wina .....
[*]
Wiem, jak się czujesz....5 lat temu moja przyjaciółka też odebrała sobie życie .... ja jej pomóc nie mogłam....tak miało być...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry