Anetka83
zbyt wiele...
ANETKO,
wyjeżdżam 2 listopada w nocy....P jeszcze nic nie wie.....ale trudno już zdecydowałam, mam nadzieję, że mnie zrozumie![]()
o... na długo? autkiem??/ tylko uważaj Kochana na siebie
mam nadzieję że Twój mężczyzna zrozumie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ANETKO,
wyjeżdżam 2 listopada w nocy....P jeszcze nic nie wie.....ale trudno już zdecydowałam, mam nadzieję, że mnie zrozumie![]()
mam nadzieję że Twój mężczyzna zrozumie 
do 10 listopadao... na długo? autkiem??/ tylko uważaj Kochana na siebiemam nadzieję że Twój mężczyzna zrozumie
![]()
Autem ...autem....będę uważała, choć pewnie ruch będzie duży bo to zaduszki będą....se porę wybrałam....A P raczej powinien zrozumieć.....raczej jest "elastyczny" ;-);-)

Taką mam nadzieję.....;-)Zrozumiea ty się wyciszysz i przemyślisz wszystko;-)
do 10 listopadaAutem ...autem....będę uważała, choć pewnie ruch będzie duży bo to zaduszki będą....se porę wybrałam....A P raczej powinien zrozumieć.....raczej jest "elastyczny" ;-);-)
![]()

No przeszło 600km ........... A co mam Cię nawiedzić? ha ha haach... to kawał drogi przed Tobą... do Zakopanego, tak? może zahaczysz o Kraków![]()

No przeszło 600km ........... A co mam Cię nawiedzić? ha ha ha
Dzwoniłam do mamy.....powiedziała, że "tak się nie robi"
Dała mi do zrozumienia, że to "ucieczka" ......wiedziałam, że tak będzie....![]()

Oj kochana, fajnie by było, ale może innym razem....no może jakas kawka...hę???
ech... Kochana to Ty wiesz co dla Ciebie najlepsze![]()
;-);-)