ewelina28
Dum Spiro Spero...
Odzywaj się kochana odzywaj......w takiej sytuacji cokolwiek powiesz to i tak nie pomoże.....niestety...chciałoby się ale nie można.....I jak zwykle...
Chciałam dobrze wyszło na odwrót
Ja już sie nic nie odzywam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odzywaj się kochana odzywaj......w takiej sytuacji cokolwiek powiesz to i tak nie pomoże.....niestety...chciałoby się ale nie można.....I jak zwykle...
Chciałam dobrze wyszło na odwrót
Ja już sie nic nie odzywam...
WIOLA, łap przepis na:
"KAPUSTA PEKIŃSKA NA SŁODKO"
kapusta pekińska
3 łyżki majonezu
1 łyżka dżemu pomarańczowego
2 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżeczka musztardy chrzanowej
1-2 pomarańcze
Kapustę poszatkować, pomarańcze pokroić w kostkę. Majonez połączyć z jogurtem, dżemem i musztardą.Sosem polać kapustę, wymieszać i .......
SMACZNEGO
Nie no nie usne nie da się...
Wiola czytaj co pisze napisałam Ci jak się czuje a nie że czuje się tak przez to co napisałaś

Danusiu kochanie tak mi przykro......Cześć
Ja dziś dopiero w domu od wczoraj noc nie przespana takiej sytuacji w najgorszych snach nie przewidziałam....
Moja przyjaciółka się zabiła ja ją znalazłam w domu...w wannie...pełno krwi podcięte żyły...za późno... nie zdążyłam...nie daruje sobie tego do końca życia...nie rozumiem dlaczego nic nie wyczułam, czemu nic mi nie powiedziała?? Przecież zawsze jest jakieś wyjście...nie mogę...nie myślę jakaś część mnie umarła razem z nią...
Dziękuję...
Mniam....
Napisałam to, nie wiedząc, co ty napisałaś wcześniej..
Danusiu kochana... nie wiem co powiedziec... tak bardzo mi przykro...
Trzymaj sie i pamiętaj że to nie Twoja wina... wiem ze zawsze takie myśli przychodza do głowy... że mogłas to... czy tamto... kochana ludzie którzy z własnej woli przechodzą na tamten świat zazwyczaj nie mówią o tym, nie dają żadnych znaków... nie mogłaś temu zapobiec...
Trzymaj się i pamiętaj że jestesmy z sercem z Toba...
Danusiu kochanie tak mi przykro......
[*]
Wiem że w tej chwili wszystko co napisze wyda ci się banalne, ale nie możesz się obwiniać. Przytulam Cię mocno i jestem z Tobą.
Trzymaj się słońce....Uciekam papa