reklama

Odskocznia;))))

Hej:-)
Teraz pora się wziąć za robienie obiadku...

Rosołek i spaghetti
też miałam dzisiaj spaghetti:-) i nawet troche zjadłam i nie zwróciłam:-D:-D
Rudzia ciastka imbirowe? hmm musze poszukać, mi tylko nie smierdzą płatki z mlekiem ale wczoraj gin mi powiedział że mleko w ciązy nie jest najlepsze:-( więc staram sie jeść coś innego ale jest ciężko bo jak tu jeśc jak wszystko śmierdzi?:szok:

reklama
Hej:-)

też miałam dzisiaj spaghetti:-) i nawet troche zjadłam i nie zwróciłam:-D:-D
Rudzia ciastka imbirowe? hmm musze poszukać, mi tylko nie smierdzą płatki z mlekiem ale wczoraj gin mi powiedział że mleko w ciązy nie jest najlepsze:-( więc staram sie jeść coś innego ale jest ciężko bo jak tu jeśc jak wszystko śmierdzi?:szok:

no ja mleka wogole nie moge w ciazy zadnych przetworow mlecznych typu jogurty, platki i takie tam.... fuj mnie wlasnie to odrzuca :)))) najlepszy dowod na to ze kazda ciaza jest inna :)))
ale imbir jest naprawde dobry na mdlosci mi bynajmniej pomagalo herbatka jest okropna ale juz kilka lykow i po sprawie a ciastka juz lesze zawsze mialam pod reka na wszelkie W :)

Dziękuje:-)bywało lepiej ale starm się nie narzekac ;-) najgorsze ze rozłożyło mnie chorubsko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tak dzielnie si tyle czasu broniłam :cool2::cool2:
oj bidulko;-) pij dużo herbatki z cytrynką i miodem, ja myślałam aby się zaszczepić ale nie wiem czy teraz mogę:confused:

no ja mleka wogole nie moge w ciazy zadnych przetworow mlecznych typu jogurty, platki i takie tam.... fuj mnie wlasnie to odrzuca :)))) najlepszy dowod na to ze kazda ciaza jest inna :)))
ale imbir jest naprawde dobry na mdlosci mi bynajmniej pomagalo herbatka jest okropna ale juz kilka lykow i po sprawie a ciastka juz lesze zawsze mialam pod reka na wszelkie W :)
dzisiaj muszę sobie kupić taką herbatkę ale ja nieznoszę imbiru:szok: wczodza mi jabłka a to już coś:-)
Martuś a jak się czujesz? już ci troszkę lepiej?

Danusiu halo? gdzie ty?

Dobra...
Allegro wystawione...
Teraz pora na obiadek...
Młody jadł w przedszkolu, więc nie głodny...
Ja coś tam przekąszę, więc mi się nie śpieszy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry