V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
a... Wiola dziękuje za pomoc przy allegro... sprzedałam swoją pierwszą rzecz. Bóg zapłac dobra Kobieto![]()
nie ma sprawy...
No i gratuluje!!!!
No i gratuluje!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a... Wiola dziękuje za pomoc przy allegro... sprzedałam swoją pierwszą rzecz. Bóg zapłac dobra Kobieto![]()
oj bidulko;-) pij dużo herbatki z cytrynką i miodem, ja myślałam aby się zaszczepić ale nie wiem czy teraz mogę
dzisiaj muszę sobie kupić taką herbatkę ale ja nieznoszę imbiruwczodza mi jabłka a to już coś:-)
Martuś a jak się czujesz? już ci troszkę lepiej?
Danusiu halo? gdzie ty?
nie ma sprawy...
No i gratuluje!!!!

no prosze jakie znawczynieech... nie dam się nie dame... nie wiem jak to jest ze szczepieniami... ale raczej wątpie

ale jeszcze nic nie znalazłam
no prosze jakie znawczynie
ja teraz szukam fajnej niedrogiej kurtki na zimę na allegroale jeszcze nic nie znalazłam
![]()

ja też się boję latać, ale jak już samolot wystartuje to się uspokajam:-)ja tez nie lubie fujjjjj.... ale mdlosci mialam uz dosc i bylam w akcie desperacji aby sprobowac czegokolwiek byle pomoglo
a czuje sie dobrze - stres sie przed piatkiem zaczyna ehhhh![]()
no prosze jakie znawczynie
ja teraz szukam fajnej niedrogiej kurtki na zimę na allegroale jeszcze nic nie znalazłam
![]()
ja też się boję latać, ale jak już samolot wystartuje to się uspokajam:-)
a dlaczego jeszcze nie umieściłaś fotki brzuszka? pewnie masz juz małą piłeczkę;-)