• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

WIOLA, co się znów stało?????
A znowu to samo...
Nie łatwo jest mi go pocieszać,
mówić, ze wszystko jest dobrze
Jak mnie samej jest źle z tym,
że muszę go wypychać do tej pracy,
bo innej nie ma...
Czasem chciałabym móc zadzwonić
i powiedzieć:
"Kochanie! Rzuć tę robotę w cholerę
i wracaj do domu"
Ale wiem, że nie mogę...
:-(:-(:-(

reklama
A znowu to samo...
Nie łatwo jest mi go pocieszać,
mówić, ze wszystko jest dobrze
Jak mnie samej jest źle z tym,
że muszę go wypychać do tej pracy,
bo innej nie ma...
Czasem chciałabym móc zadzwonić
i powiedzieć:
"Kochanie! Rzuć tę robotę w cholerę
i wracaj do domu"
Ale wiem, że nie mogę...
:-(:-(:-(

Ojej....
Powtarzajcie sobie, że to tylko praca przejściowa.....
Dacie radę....
I już rozchmurz się;-)

Anetko, cześć kochana.....
Jakie plany na dziś????
Jak tam psiaczki Twoje???:-)

:-)
muszę isc na zakupy (a tak mie się nie chce:szok:) psiakom kupic jakąś padlinkę bo już nie mają żardełka i musze im cos upichcic :cool2: może wątróbkę :-p
Pozniej jadę do mamy... bo kuzynka z Londynu przyleciała i obecałam jej że parę ankiet jej wśród znajomych wypełnię (piszę prace mgr) i muszzę to wypełnic i zawiezc...

Pozniej odbiorę tel M i chyba tyle :-p:-p:-p:-p

A psiaczki... ech.... Shira jak odwoizłam M wykorzystała moment i rpzgryzła dwie butelki z woda mineralną... na łóżku :szok::szok::szok::szok:

A Ty?? jakies plany?? :-)

:-)
muszę isc na zakupy (a tak mie się nie chce:szok:) psiakom kupic jakąś padlinkę bo już nie mają żardełka i musze im cos upichcic :cool2: może wątróbkę :-p
Pozniej jadę do mamy... bo kuzynka z Londynu przyleciała i obecałam jej że parę ankiet jej wśród znajomych wypełnię (piszę prace mgr) i muszzę to wypełnic i zawiezc...

Pozniej odbiorę tel M i chyba tyle :-p:-p:-p:-p

A psiaczki... ech.... Shira jak odwoizłam M wykorzystała moment i rpzgryzła dwie butelki z woda mineralną... na łóżku :szok::szok::szok::szok:

A Ty?? jakies plany?? :-)
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Kocham te Twoje psinki.....

A ja .....hmmm......chyba ogłosiłam dzisiaj dzień lenia.....bo:
-nic mi sie nie chce....
-obiadek wczorajszy (zupka "pierdziuszka")
-posprzątane
-zakupy zrobione
-pies "obrobiony"
...więc co będę wymyślać?! :-D:-D
Może wieczorkiem "na coś" mnie naleci.......;-)

Cały czas mówimy
że tylko do lutego
że byle do wiosny..
że damy radę
bo kto da, jak nie my...
Ale gdybyś go widziała...
:-(:-(:-(:-(
Wiem Kochana....potrafię sobie to wyobrazić....mój P dopóki z woja nie odszedł też chodził struty.....miał na łbie pół kompanii....full żołnierzy.....poligony.....sprzęt....i same problemy z tego tytułu, więc wiem....rozumiem Cię.....
Ale mówię Ci....do lutego mała chwila została.....szybko wróci do formy i bedziecie szczęśliwi, ale póki co trzymajcie się razem mocno na ziemii...nie poddawajcie się i starajcie się uśmiechać - warto czasem spojrzeć na rzecz z dystansem, a zawsze warto się uśmiechnąć, nawet roześmiać, jeśli jest ku temu powód....
Już inaczej pomóc Ci kochanie nie potrafię, choćbym chciała....

Hej dziewczynki:-(
Ja dzisiaj nie mam humoru, miałam głupie sny, na czerwcówkach cały czas jakaś dziewczyna roni, na razie tam nie zaglądam aby sie nie dołować ale strasznie się boję a wizyta dopiero 30:-( co ma być to będzie:-(

reklama
Hej dziewczynki:-(
Ja dzisiaj nie mam humoru, miałam głupie sny, na czerwcówkach cały czas jakaś dziewczyna roni, na razie tam nie zaglądam aby sie nie dołować ale strasznie się boję a wizyta dopiero 30:-( co ma być to będzie:-(
Cześć Skarbie,
definitywnie zabraniam Ci tam przebywać....!!! :zawstydzona/y: Bo potem snią się głupoty, lepiej poczytaj dobrą książkę, pooglądaj komedię albo najzwyczajniej w świecie posiedź z Nami ;-)(przecież z nami to istna komedia ha ha ha). Kochanie i nie zamartwiaj się za wczasu, na pewno wszystko jest dobrze i tak sie nastrajaj....
I pamietaj - z usmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości:-) Będzie dobrze.....musi być...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry