V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Wiem Kochana....potrafię sobie to wyobrazić....mój P dopóki z woja nie odszedł też chodził struty.....miał na łbie pół kompanii....full żołnierzy.....poligony.....sprzęt....i same problemy z tego tytułu, więc wiem....rozumiem Cię.....
Ale mówię Ci....do lutego mała chwila została.....szybko wróci do formy i bedziecie szczęśliwi, ale póki co trzymajcie się razem mocno na ziemii...nie poddawajcie się i starajcie się uśmiechać - warto czasem spojrzeć na rzecz z dystansem, a zawsze warto się uśmiechnąć, nawet roześmiać, jeśli jest ku temu powód....
Już inaczej pomóc Ci kochanie nie potrafię, choćbym chciała....
Kocham cię, wiesz...?
Hej dziewczynki:-(
Ja dzisiaj nie mam humoru, miałam głupie sny, na czerwcówkach cały czas jakaś dziewczyna roni, na razie tam nie zaglądam aby sie nie dołować ale strasznie się boję a wizyta dopiero 30:-( co ma być to będzie:-(
Witaj kochana!
Zostań z nami...
Po co ci czerwcówki?
My jesteśmy lepsze...
O sexach gadamy i w ogóle...

Zostań z nami...
Po co ci czerwcówki?
My jesteśmy lepsze...
O sexach gadamy i w ogóle...

Bo potem snią się głupoty, lepiej poczytaj dobrą książkę, pooglądaj komedię albo najzwyczajniej w świecie posiedź z Nami ;-)(przecież z nami to istna komedia ha ha ha). Kochanie i nie zamartwiaj się za wczasu, na pewno wszystko jest dobrze i tak sie nastrajaj....