• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Wiem Kochana....potrafię sobie to wyobrazić....mój P dopóki z woja nie odszedł też chodził struty.....miał na łbie pół kompanii....full żołnierzy.....poligony.....sprzęt....i same problemy z tego tytułu, więc wiem....rozumiem Cię.....
Ale mówię Ci....do lutego mała chwila została.....szybko wróci do formy i bedziecie szczęśliwi, ale póki co trzymajcie się razem mocno na ziemii...nie poddawajcie się i starajcie się uśmiechać - warto czasem spojrzeć na rzecz z dystansem, a zawsze warto się uśmiechnąć, nawet roześmiać, jeśli jest ku temu powód....
Już inaczej pomóc Ci kochanie nie potrafię, choćbym chciała....

Kocham cię, wiesz...?

Hej dziewczynki:-(
Ja dzisiaj nie mam humoru, miałam głupie sny, na czerwcówkach cały czas jakaś dziewczyna roni, na razie tam nie zaglądam aby sie nie dołować ale strasznie się boję a wizyta dopiero 30:-( co ma być to będzie:-(

Witaj kochana!
Zostań z nami...

Po co ci czerwcówki?
My jesteśmy lepsze...
O sexach gadamy i w ogóle...
:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć Skarbie,
definitywnie zabraniam Ci tam przebywać....!!! :zawstydzona/y: Bo potem snią się głupoty, lepiej poczytaj dobrą książkę, pooglądaj komedię albo najzwyczajniej w świecie posiedź z Nami ;-)(przecież z nami to istna komedia ha ha ha). Kochanie i nie zamartwiaj się za wczasu, na pewno wszystko jest dobrze i tak sie nastrajaj....
I pamietaj - z usmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości:-) Będzie dobrze.....musi być...

Kocham cię, wiesz...?

Witaj kochana!
Zostań z nami...
Po co ci czerwcówki?
My jesteśmy lepsze...
O sexach gadamy i w ogóle...
Jesteś kochane, pewnie ze zostaje z wami:-) Odskocznia zawsze jest u mnie na 1 miejscu:tak:
Ewelinka @ się pojawiła?

A ja mam dziś dzień pracusia...
Zaraz biorę się za pranie sofy...
Potem generalne porządki w "salonie":-D:-D:-D
Następnie w szafce z obuwiem
No i oczywiście obiad...
Tylko coś pomysła nie mam :eek:
Może coś zapodacie....
Ale teraz pora na śniadanko:
Kakao, bułeczki z białym serkiem i konfiturą wiśniową...
MNIAM!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry