• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć dziewczyny

Ja w przelocie dzisiaj bo mnie na porządki wzięło więc zerknęłam szybko co tam u Was..

Dziękuje za wszystkie znicze dla mojego Aniołka, kochane jesteście....a wiecie, że znalazłam tutaj u nas grób maleństwa które zmarło w tym samym czasie co moje i ten grób jest strasznie zapuszczony....chyba nikt na niego nie chodzi...posprzątałam na nim wczoraj, znicze zapaliłam to tak jakby moje maleństwo tam leżało...

Cześć dziewczyny

Ja w przelocie dzisiaj bo mnie na porządki wzięło więc zerknęłam szybko co tam u Was..

Dziękuje za wszystkie znicze dla mojego Aniołka, kochane jesteście....a wiecie, że znalazłam tutaj u nas grób maleństwa które zmarło w tym samym czasie co moje i ten grób jest strasznie zapuszczony....chyba nikt na niego nie chodzi...posprzątałam na nim wczoraj, znicze zapaliłam to tak jakby moje maleństwo tam leżało...

witaj Kochana :* ju sie martwilam o Cibeie dobrze ze jestes :*

Madzia lepiej siedz w domu nie potrzebna Ci teraz żadna choroba...

Marta to takie u Was wichury macie?? Strach się bać..

Wiola biedna wszystkich zębów się pozbędziesz jak będzie tak dalej

Anecia miłej wizyty życzę

Ewelinka sis a gdzie Ty???

reklama
witaj Kochana :* ju sie martwilam o Cibeie dobrze ze jestes :*

Spokojnie ja silna kobieta jestem choć pewnie jeszcze kilka dni smutek będzie się snuł za mną...pospałam dziś znowu i powiem Wam, że mnie to spanie nie pokoi, ciągle jestem śpiąca śpie w locie jak to mówi mój mąż...czas chyba badania znowu porobić...zakupy zrobione nawet kawka u szwagierki zaliczona teraz obiadek i sprzątanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry