• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Na szczęscie mam Was:-D:-) u mnie też pogoda pod psem więc nie wychodzę na długie spacery bo nie chcę złapać grypy, oby wiosna szybko przyszła:tak:
zmykam wysuszyć włosy, jestem za kilka minut:-)

reklama
i dlatego nachetniej zagarnelabym WAS wszystkie tutaj do sibeie :):):):):)ooooooo cobysmy mialy do sibeie zabi skok :):)):)

chyba ropuszy...
:-D:-D:-D:-D

wiem jak to jest ja z kacprem czasami nie wychodze caly tydzien bo jest tak paskudnie..... a jak sie troche sloneczk apojawi albo poprostu nie pada to tez na chwile przewietrzyc dupsko i do domu bo potem chory przez kolejny tydzien....

skąd ja to znam...

Na szczęscie mam Was:-D:-) u mnie też pogoda pod psem więc nie wychodzę na długie spacery bo nie chcę złapać grypy, oby wiosna szybko przyszła:tak:
zmykam wysuszyć włosy, jestem za kilka minut:-)

A my mamy ciebie...

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rece mi opadaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czekam tez na babci paczke tam wsadzila pelno kielbach i wogole jak to babcia.... idzie juz 2 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a zaplacone zeby jak najszybciej i napisane jak byk ZYWNOSC:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przez to ja musze siedziec i wyczekiwac listonosza bo potem musialabym po to latac na poczte na drugi koniec miasta.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do mojego brata do Stanów paczka idzie ok. 2-3 tygodni...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry