• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
a chcialam sprawdzic skad tyle szumu wokol tego filmu "zmierzch" owszem podobal mi sie takie inne przedstawienie calej historii o wampirach i postanowilam przeczytac teraz druga czesc "ksiezyc w nowiu" i sie tak wciagnelam ze chce JESZCZE :-):-):-)

A to wiem bo też teraz czytam :-D:-D:-D:-D:-D czytam zmierzch a mam jeszcze księżyc w nowiu właśnie do czytania :tak:

zobacze ;) moze jutro wykorzystam toma :))) poslucham straszych :*

No grzeczna dziewczynka :tak:

A to wiem bo też teraz czytam :-D:-D:-D:-D:-D czytam zmierzch a mam jeszcze księżyc w nowiu właśnie do czytania :tak:

No grzeczna dziewczynka :tak:

film mi sie bardzo spodobal skonczylam teraz ksiezyc w nowiu i chyba sie wybiore na to do kina zeby zobaczyc jak to wyglada na ekranie :):)):) sa jeszcze 2 czescie poza tym ta pisarka wydala teraz ksiaze "intruz" ale juz nie zwiazana ze saga... tez moze byc ciekawe wiec sie musze zaopatrzyc :)

reklama
kawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok:

dzień dobry ::-D

no i chaiałm Wam jedną rzecz zakomunikowac... zostałam modem... więc jak cos walcie do mnie ;-);-);-)
Helloł Pani Moderator:-) Gratuluję i bardzo sie cieszę że mamy wtyki:-D:-D

dziendoberek :):))

Anetka no no :) witam pania modern ;))))

Danusia Violcia cumolki :))

HERBATKI!!!!! ale mnie gardlo boli :(:(:(
uuu bidulko, pociesze cię ja mam kaszel:szok::-D wczoraj wieczorem mnie coś wzięło ale piję mleko z czosnkiem i syrop z cebuli, paskudne ale działa też spróbuj:tak:
Czekamy kochana :-)

Najważniejsze kochana, że genetyka jest ok teraz jak dostanę wyniki idę do ginki na usg i wymaz i poczekam na wyniki z nich no i zobaczę co powie na resztę wyników co zrobiłam jak wszystko będzie ok to zaczynamy się starać :tak:
Ale wcześniej chciałabym przed starankami pracę jakąś podjąć, żeby mi płacili chorobowe przez całą ciąże :tak:
Hej Danusiu:-) ciesze się ze genetyka wyszła dobrze, z pracą masz rację załap się gdzieś i jak dostaniesz zielone światełko zabierajcie sie do staranek:-)

a jeszcze musze dzis okna obleciec bo slonko wyszlo z laski swojej ... a po ostatnich deszczach to ja przez okno drugiego bloku nie widze takie sa czysciutkie:wściekła/y::wściekła/y:
Okna? z bólem gardła? chyba dawno nikt po pupie ci nie natrzaskał:no: stanowczo zabraniam:tak:

a chcialam sprawdzic skad tyle szumu wokol tego filmu "zmierzch" owszem podobal mi sie takie inne przedstawienie calej historii o wampirach i postanowilam przeczytac teraz druga czesc "ksiezyc w nowiu" i sie tak wciagnelam ze chce JESZCZE :-):-):-)
Mi film też bardzo sie podobał, nie wiedziałam ze sa książki muszę sobie zaraz koniecznie kupić na allegro skoro mówisz ze fajne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry