• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

film mi sie bardzo spodobal skonczylam teraz ksiezyc w nowiu i chyba sie wybiore na to do kina zeby zobaczyc jak to wyglada na ekranie :):)):) sa jeszcze 2 czescie poza tym ta pisarka wydala teraz ksiaze "intruz" ale juz nie zwiazana ze saga... tez moze byc ciekawe wiec sie musze zaopatrzyc :)

No u nas teraz akurat leci z tego co wiem :-)

Ale numer pieniądze niby poszły dodzwoniłam się do księgowości oni żadnego przelewu na takie nazwisko nie mają :sorry: nie ma to jak polska rzeczywistość :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Helloł Pani Moderator:-) Gratuluję i bardzo sie cieszę że mamy wtyki:-D:-D
uuu bidulko, pociesze cię ja mam kaszel:szok::-D wczoraj wieczorem mnie coś wzięło ale piję mleko z czosnkiem i syrop z cebuli, paskudne ale działa też spróbuj:tak:
Hej Danusiu:-) ciesze się ze genetyka wyszła dobrze, z pracą masz rację załap się gdzieś i jak dostaniesz zielone światełko zabierajcie sie do staranek:-)
Okna? z bólem gardła? chyba dawno nikt po pupie ci nie natrzaskał:no: stanowczo zabraniam:tak:
Mi film też bardzo sie podobał, nie wiedziałam ze sa książki muszę sobie zaraz koniecznie kupić na allegro skoro mówisz ze fajne:-)

Witaj kochana moja też biedulo chorujesz??
No też się cieszę, że z genetyką dobrze teraz reszta badań i będziemy się starać jak tylko na ginka pozwoli :-)

Witaj kochana moja też biedulo chorujesz??
No też się cieszę, że z genetyką dobrze teraz reszta badań i będziemy się starać jak tylko na ginka pozwoli :-)
No troszke sobie choruję ale nie mam goraczki więc nie jest źle:-) a kiedy masz wizytę?

Madziu polecam jak jeszcze nie widzialas filmu ksiezyca w nowiu to przeczytaj sobie najpierw ksiazke.... ja ja pochlonelamjak tabliczke czekolady a grubasna jest:-):-):-)
Przeczytam koniecznie:-) zaraz poszukam na allegro i sobie kupię:-) smacznego kochana mi zachcianki przeszły i mdłości też, od 2 dni mam zero objawów ciązowych, hmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry