• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

no jestem jestem i nie musisz pisac sama ze sobą... bo to niezdrowe :cool2::cool2::cool2::-D:-D

super jest... może nie będzie zimy tylko już wiosna jest... ech...pomarzyc... ale aż chce się normalnie wyjsc z domu... i podobno na razie ma taka pogoda sie utrzymac... zobaczymy czy mają rację synoptycy z tvn :-D:-D:-D:-D

A czego można spodziewać się po wariatach?? :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam bym wolała, żeby trochę przymroziło może tych zarazków tyle by się pałętało i mam nadzieje choć na odrobinę śniegu na święta :tak:

Kurcze jaką ja mam zgagę od kilku dni jeden kwas chyba umrę normalnie nic nie pomaga ani tabletki ani domowe sposoby...szok

reklama
A czego można spodziewać się po wariatach?? :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam bym wolała, żeby trochę przymroziło może tych zarazków tyle by się pałętało i mam nadzieje choć na odrobinę śniegu na święta :tak:

Kurcze jaką ja mam zgagę od kilku dni jeden kwas chyba umrę normalnie nic nie pomaga ani tabletki ani domowe sposoby...szok

hehe...no tak :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:happy::happy::happy::happy:

nie no,.... ja też licze na śnieg w śiwtea... bo bez niego nie ma takiego uroku :tak:

a mleko...próbowałaś?

hehe...no tak :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:happy::happy::happy::happy:
nie no,.... ja też licze na śnieg w śiwtea... bo bez niego nie ma takiego uroku :tak:
a mleko...próbowałaś?

No ja też licze na śnieżne święta inaczej to nie to samo :tak:

Mleko? Ulga na 5 minut niestety...tabletki są najlepsze ale to bym musiała dziennie po kilka brać inaczej nie ma efektu... Kochana co ja już nie próbowałam ja kiedyś miałam bakterie w żołądku i chyba znowu mi się odnowiły tu nic innego nie pomoże jak zrobić gastroskopie i leczyć. Wybieram się do białego po tabletki bo mi sie kończą to wtedy mu powiem niech daje skierowanie bo na samo badanie też pewnie poczekam. :sorry:

No to fajnie bo już myślałam, że sama do siebie pisać będe :-D:-D:-D:-D
Ładnie dziś na dworze nie?? U nas cieplutko jakby wiosna była nie zima :sorry:
przpraszam cie kochana ale gram w tysiaca na kurnika i mne wciągneło:zawstydzona/y:

Mleko? Ulga na 5 minut niestety...tabletki są najlepsze ale to bym musiała dziennie po kilka brać inaczej nie ma efektu... Kochana co ja już nie próbowałam ja kiedyś miałam bakterie w żołądku i chyba znowu mi się odnowiły tu nic innego nie pomoże jak zrobić gastroskopie i leczyć. Wybieram się do białego po tabletki bo mi sie kończą to wtedy mu powiem niech daje skierowanie bo na samo badanie też pewnie poczekam. :sorry:
Ja miałam gastroskopie jak przechodziłam zapalenie dwunastnicy okropne badanie, jak sobie przypomne to mi niedobrze, bleee:eek:

czesc Madziu :-D:-D:-D
ano macie macie !!!! się rozumie :-D:-D:-D

kuruj sie kochana i nie daj się chorobie !!!!

byłam z zołzami na spacerze spotkałam psiapsiółkę i musiałysmy kawkę wypic :-D ale już jestem :-D
To sie rozumie:-) swój człowiek:-)
Kuruje się, w domu smierdzi czosnkiem i cebulą, mam perfumy jak skunks:szok::-D

no to koniecznie dreptaj do doktorka !!! :tak:

Danusiu uciekam sprzątac... życzę Ci miłego dnia i weekendu i zapraszam w poniedziałek na kawkę!!!

Trzymaj sie i jak cos to pamiętaj ze jestem !!! :tak::tak::tak:

Dobra kochane zbieram się bo przed 14 muszę wyjechać.

Miłego popołudnia i wieczorku no i cudownego wspaniałego weekendu Wam życzę :-)

Pa kochane :-)

przpraszam cie kochana ale gram w tysiaca na kurnika i mne wciągneło:zawstydzona/y:
Ja miałam gastroskopie jak przechodziłam zapalenie dwunastnicy okropne badanie, jak sobie przypomne to mi niedobrze, bleee:eek:
To sie rozumie:-) swój człowiek:-)
Kuruje się, w domu smierdzi czosnkiem i cebulą, mam perfumy jak skunks:szok::-D

E tam nie takie starszne to badanie miałam już kilka ich w swoim życiu ;-) Ale masz perfumerie :-D:-D:-D:-D
Graj graj czas Ci zleci szybko ;-)

no to koniecznie dreptaj do doktorka !!! :tak:
Danusiu uciekam sprzątac... życzę Ci miłego dnia i weekendu i zapraszam w poniedziałek na kawkę!!!
Trzymaj sie i jak cos to pamiętaj ze jestem !!! :tak::tak::tak:

Pa kochanie miłego sprzątania i do zobaczenia w poniedziałek na kawusi :-)

o przyponiało mi się, ja na zgage i problemy z żoładkiem piłam manti w syropie i pomagało, spróbuj:tak:

Nie kochana mnie to nie pomoże wiem bo już nie jedno próbowałam :sorry:

Dobra uciekam papapapapapa :* buziam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry