• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

witajcie Sloneczka moje WSZYSTKIE z osobna ;* cumolki wielkie... ja dzis nie mialam neta bo sie popsulo ale tom naprawil i juz jestem z wami ;* powiem szczerze ze nie wiem co mam napisac... co wogole mozna napisac w takiej sytuacji... :( Madziu naprawde bardzo mi przykro cala noc nie spalam myslalam o Was :* bardzo zaluje ze wszytskie jestesmy tak daleko od siebie... przeczytalam dzis wszystko co mnie opuscilo i wiecie co wam napisze... dla wasz wszystkich najlepiej byloby sie spotkac wszystkie razem i wylac to morze lez, wykrzyczec sie i wygadac same dla siebie nikt inny tak was nie zrozumie... pamietajcie ze ja zawsze co by sie nie dzialo jestem z wami calym serduszkiem i choc nigdy nie przezylam tego co WY przykro mi patrzec jak ktoras z was cierpi bo jestescie dla mnie BARDZO wazne :*

przepraszam ale nic madrzejszego nic nie przychodzi mi do glowy ;(

Kama83 [*] dla Twojego Aniolka :*

reklama
dzień dobry :-)

Witam was
Czy moge do was dolaczyc??Ja stracilam swojego aniolka 2 dni temu i narazie staram sie o tym nie myslec ale czasami ciezko jest.Na szczescie mam kochanego meza i synka ktorzy bardzo dbaja o mnie:tak:

przykro mi że musiałaś powiększyc grono Aniołkowych Mam... dla Twojego Aniołka
[*]
Ae witam Cię serdecznie i mam nadzieję że spodoba Ci się u nas:) I że pomożemy Ci w tym najgorszym czasie :tak:

Danusia trzymam kciuki za wyniki !!! i jedne i drugie :tak:

Rudzia no nareszczie jestes :-)

Ewelinka jak zakupy??? Czy Twój mężczyzna nie zbankrutował? :cool2:

Wiola jak Kacperek??? może rzeczywiscie bańki jak to chyba Madzia zasugerowała :tak: syn mojej kolezanki też co chwilę chorował... miał stawiane bańki i jak na razie odpukac jest zdrowy :tak: A Ty jak? kurujesz się?
I pytałam ju ż kiedys... jak wizyta weekendowa przyjaciółiki? :cool2:

Madzia
... cały czas jestem sercem z Tobą !!!

czekam na Was z kawką :-)

Dzień Dobry....
Na rozbudzenie proponuję duuużą kawkę....
Nie spałam znów....może z 2-3h .....
ANETKO, prawie nic sobie nie kupiłam, nie byłam wstanie nawet nic mierzyć, tylko błądziłam po tym markecie, a P zrobił zakupy już na święta....
KAMA83, witaj. Pewnie, że możesz dołączyć, będzie Nam bardzo miło, choć szkoda, że w takich okolicznościach. Dla Twojego Aniołka zapalam światełko
[*] i nic więcej mądrego nie jestem w stanie napisać ....Trzymaj się dzielnie....My jesteśmy sercem z Tobą :zawstydzona/y:
moja_kawa_latte_popup.jpg

MADZIA, jak wyszła pizza? Ja od rana na cieście do niej się wyżywałam :zawstydzona/y: ale wyszło pięknie.....
DANUŚ, z niecierpliwością czekam na wieści, mam nadzieję, że same pozytywne...trzymam kciuki sisi*
MARTUŚ, kochana moja, kiedyś zbierzemy się wszystkie razem i wyjedziemy gdzieś daleko,a wtedy.........och....wtedy to będzie jazda...;-)I ja w swoim imieniu przepraszam Cię za te smutki i żale, na które muszę Cię narażać, w Twoim stanie nie wskazane....buziam***
WIOLUŚ, Ty kochanie też już się nie smutkaj, bo wiesz....zaraz "pion" będzie....Mam nadzieję, że Kacperkowi już lepiej. Pomyśl o bańkach, niby babciny sposób, ale bardzo skuteczny....buziam*** mocno...

Witam was kochane! Nasz syn jest juz z nami na świecie:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
malutki maciuś przyszedł na świat 27.11. O godzinie 13.oo mierzy 54cm i wazył 3020!!!

Dzień Dobry....
Na rozbudzenie proponuję duuużą kawkę....
Nie spałam znów....może z 2-3h .....
ANETKO, prawie nic sobie nie kupiłam, nie byłam wstanie nawet nic mierzyć, tylko błądziłam po tym markecie, a P zrobił zakupy już na święta....

hej kochana :-) stęskniłam się :tak:kurcze...biedna jestes z tym niespaniem;*
ach... no nas dopiero czekaja zakupy świąteczne... już mam dosc ;-)
dziękuje za kawkę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry