ewelina28
Dum Spiro Spero...
No właśnie.....Oj!
Żeby było bliżej

Jakoś tak wszystkie "rozsypane" po świecie.....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie.....Oj!
Żeby było bliżej

Nic straconego......zawsze można się jakoś zgadać ....troszku pomyślunku i wiesz....;-)Szkoda, że nie poznałyśmy się rok temu...
to w tegoroczne wakacje na pewno byśmy się spotkały....
Nic straconego......zawsze można się jakoś zgadać ....troszku pomyślunku i wiesz....;-)
Wiem...wiem...tak się mówi, a co do czego to wiecznie coś.....wiecznie coś wypada, ale mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy.....:-)Niby tak...
Dla chcącego....

Wiem...wiem...tak się mówi, a co do czego to wiecznie coś.....wiecznie coś wypada, ale mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy.....:-)
Można by pomyśleć o jakimś zjeździe ....byłoby świetnie ....tylko ciężko ludków zgrać w jednym terminie...![]()
O 14:00 proszę zacisnąć &&& .....![]()
kurcze!
jak ja pomyślę, że może juz od lutego będę zajęta 24 na dobę
No właśnie...sama widzisz....ciężko z tym czasem....każdy zajęty...
Ja od nowego roku też szukam pracy "namacalnej" w sensie....;-) już chyba odpoczęłam wystarczająco dużo od poprzedniej, poza tym nie wyobrażam sobie dalszego siedzenia w domu, to nie dla mnie....