Majsii
Fanka BB :)
Jak mi Chlop pstryknie fotke to Wam pokaze ale mam juz 95 cm w pasie jesli nadal mozna to pasem nazwac ahahahahahmonis pokaz brzusio![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak mi Chlop pstryknie fotke to Wam pokaze ale mam juz 95 cm w pasie jesli nadal mozna to pasem nazwac ahahahahahmonis pokaz brzusio![]()

pyyyszne wyszły.
Jak mi Chlop pstryknie fotke to Wam pokaze ale mam juz 95 cm w pasie jesli nadal mozna to pasem nazwac ahahahahah![]()

Cześć i czołem
Anetka dziś wpadłam na kawkę - bo wczoraj jeździłam samochodema później "pomagałam" koleżance pierogi robić
pyyyszne wyszły.
Jej mąż powiedział,że szkoda,że ona tak rzadko je robi..hehe żona mojego męża ;-) robi jeszcze rzadziej - bo w ogóle!!!
miłego dnia
ja juz jestem robilam sie na bostwojak mi sie nie rozpada w ciagu godziny to chce jechac na miasto
![]()
Danusiu chodz do mnie ja tez chora jestem to sie pokurujemy smakolykamiKup coś dobrego chorującej ;-)

Danusiu chodz do mnie ja tez chora jestem to sie pokurujemy smakolykami![]()

No własnie jak ja przychodze wszystkie uciekaja :-(
Noooooo czyli jeszcze 10 tyg a ja juz sloniem jestem![]()

czesc GabrysiuCześć i czołem
Anetka dziś wpadłam na kawkę - bo wczoraj jeździłam samochodema później "pomagałam" koleżance pierogi robić
pyyyszne wyszły.
Jej mąż powiedział,że szkoda,że ona tak rzadko je robi..hehe żona mojego męża ;-) robi jeszcze rzadziej - bo w ogóle!!!
miłego dnia

Kochana przecież Ty teraz nie masz pasa![]()

Ja nie robie wogóle pierogów kupuje gotowe za leniwa jesteś ;-)

soniki są słodziutkie
czesc Gabrysiu
tylko nam nie uciekaj od razu
to witaj w klubie... czasmi tylko jeżdże do babci jak ona zrobi i zabieram na wynos![]()