• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć i czołem
Anetka dziś wpadłam na kawkę - bo wczoraj jeździłam samochodem :) a później "pomagałam" koleżance pierogi robić :cool2: pyyyszne wyszły.
Jej mąż powiedział,że szkoda,że ona tak rzadko je robi..hehe żona mojego męża ;-) robi jeszcze rzadziej - bo w ogóle!!!:-D

miłego dnia

Cześć i czołem
Anetka dziś wpadłam na kawkę - bo wczoraj jeździłam samochodem :) a później "pomagałam" koleżance pierogi robić :cool2: pyyyszne wyszły.
Jej mąż powiedział,że szkoda,że ona tak rzadko je robi..hehe żona mojego męża ;-) robi jeszcze rzadziej - bo w ogóle!!!:-D

miłego dnia

Cześć Gabrysia :-)
Ja nie robie wogóle pierogów kupuje gotowe za leniwa jesteś ;-)
Nawzajem miłego dnia :-)

No własnie jak ja przychodze wszystkie uciekaja :-(

Noooooo czyli jeszcze 10 tyg a ja juz sloniem jestem :-D

soniki są słodziutkie :-D:-D:-D:-D

Cześć i czołem

miłego dnia
czesc Gabrysiu :-D:-D:-D:-D
tylko nam nie uciekaj od razu :zawstydzona/y::-D

Kochana przecież Ty teraz nie masz pasa :-D

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::happy::happy::happy::-D:-D:-D

Ja nie robie wogóle pierogów kupuje gotowe za leniwa jesteś ;-)

to witaj w klubie... czasmi tylko jeżdże do babci jak ona zrobi i zabieram na wynos :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry