Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam, ja wreszcie jestem w domku, fizycznie czuję sie dobrze ale psychicznie - jedna wielka pustka, ale najgorsze juz minęło trzeba życ dalej,. Zmykam pod prysznic.
dziendoberek..... mysmy sie wynurzyli dopiero z wyrkaciemno jakby 5 nad ranem byla
![]()
;-);-);-)
pojawiam się i znikam
i znikam
i znikam
Wiem kochanie jak to jest ale teraz powolutku dojdziesz do siebie, przytulam mocno
Cześć skarbie
I co udało Ci się obejrzeć?
nie slonce wogole zapomnialam o tym wczoraj bo jak tom przyszedl to ja poszlam na kawusie i tak mi wieczorek zlecialprzepraszam dzis przydusze toma
![]()
hey sloncea co to za okazja ze mezulek w domu???
![]()

Nie chciało mu się iść do pracy
to nie poszedł
Cześć kochane
Ja dziś nie dyspozycyjna 39,2 gorączki, zawalony nos, zawalone gardło...dopadło i mnie :-( Ledwo żyje a chrypie jak syrenka dziadka ;-)
kuruj się biedactwo i z łóżeczk nie wychodz!!! 
Witam, ja wreszcie jestem w domku, fizycznie czuję sie dobrze ale psychicznie - jedna wielka pustka, ale najgorsze juz minęło trzeba życ dalej,. Zmykam pod prysznic.