• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
nadrobiłam Waszą produkcję :-):-):-)

Danusiu i Ewelinko jak tam deserek ??? :-p:-p:-p

Wioluś widziałam że się fochałaś że to bie esk nie wysłałam... dziewczyny prosiły żeby im dac znac więc dlatego właśnie im wysłałam :tak:więc się nie fochaj :-p a tak wogóle witaj :-) ale Ci zazdroszczę... masz chłop w domku :tak::zawstydzona/y:

Rudzia i co z szefową... umówiłaś się ? :sorry:

Madzia kochana mam nadzieję że czujesz się dobrze :tak::tak::tak: i ze szybciutko wrócisz do domku !!!

Cześć kochane

Ja dziś nie dyspozycyjna 39,2 gorączki, zawalony nos, zawalone gardło...dopadło i mnie :-( Ledwo żyje a chrypie jak syrenka dziadka ;-)

nadrobiłam Waszą produkcję :-):-):-)
Danusiu i Ewelinko jak tam deserek ??? :-p:-p:-p
Wioluś widziałam że się fochałaś że to bie esk nie wysłałam... dziewczyny prosiły żeby im dac znac więc dlatego właśnie im wysłałam :tak:więc się nie fochaj :-p a tak wogóle witaj :-) ale Ci zazdroszczę... masz chłop w domku :tak::zawstydzona/y:
Rudzia i co z szefową... umówiłaś się ? :sorry:
Madzia kochana mam nadzieję że czujesz się dobrze :tak::tak::tak: i ze szybciutko wrócisz do domku !!!

Kochana deserek?? Kto by w takim stanie myślałam o deserkach...wczoraj po południu mnie nagle wzieło i do dziś trzyma :tak:

Monia kobito jak się trzymasz?? Nacieszona chłopkiem?? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry