• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
otworzę otworze... nawet włączę :-D:-D:-D

polecam jak jeszcze nie piłyście... niebo w gębie

kaffee_12503_detail.jpg

czyj ???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak masz jakiegoś zainteresowanego to dawaj :szok::szok: a mój sobie jeszcze w takim razie poczeka;-)

kochana nie byłoby problemu gdybym tylko miała warunki :-( mam jeden pokój w którym gnieciemy się my, dwa psy i trzy papugi...:-( nawet fotela rozkładanego nie mam (w sumie to nawet nierozkładanego nie mam...)
wiec bardzo mi przykro... może niedługo dorobię się dwóch pokoi...wtedy z całego serca zapraszam :tak::tak::tak::-)
Żartowałam...
ale dziękuje za miłe chęci...

jak masz jakiegoś zainteresowanego to dawaj :szok::szok: a mój sobie jeszcze w takim razie poczeka;-)

nie no... wiesz... tak chciałam się dowiedziec... bo ja ciekawska z natury jestem... ale obiecuję że jak jakiegos chetnego znajdę to dam znac :-D:-D:-D:-D

Żartowałam...
ale dziękuje za miłe chęci...

ale Wiolus ja serio mówiłam że nie byłoby problemu... gdybym tylko miała warunki :tak::tak:

taaa... jak chol*** ;-);-);-):-D:-D:-D:-D
lody kochana lody... waniliowe :-D:-D:-D
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: się aż zarumieniłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja z natury to wstydliwa i nieśmiała jakby ktoś jeszcze nie wiedział... i skromna :-D
:-D:-D:-D
Lody.....gałkowe czy kręcone??? Pewnie (u)kręcone po co pytam...:laugh2::laugh2::laugh2:
A to my wiemy, żeś Ty wstydliwa, nieśmiała i skromna - zupełnie tak jak ja, dlatego tak się rozumiemy.....:cool2::cool2::cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry