Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No szczyt "chamstwa chochlikowego" no !!!!taaa... i to jeszcze pod Twoim nickiem jaja robi![]()

Nic...nic........" ..........życie mialo smaczek............."no co???![]()

No szczyt "chamstwa chochlikowego" no !!!!
Przeciez ta pani tylko je lody, co Cię zgorszyło...Hellllooołłłł o czym to się mysli???????????????????????????????![]()

ale jakie !!! ja tam wiem co Ty myslisz że ja myślę i wiem że myslisz to co ja pomyślałam :-)nic...nic........" ..........życie mialo smaczek.............":-d:-d:-d:-d:-d
Czyli obie mamy w glowie jedno - jedno wielkie nic?nie no... nie wiem jak tak można... normalnie jakiś troll
heloł....ale jakie !!! ja tam wiem co Ty myslisz że ja myślę i wiem że myslisz to co ja pomyślałam :-)

tek tylko zażartowalam...nie no... wiesz... tak chciałam się dowiedziec... bo ja ciekawska z natury jestem... ale obiecuję że jak jakiegos chetnego znajdę to dam znac
![]()
Czyli obie mamy w glowie jedno - jedno wielkie nic?
No jakie jakie.......normalne....duże....śmietankowo-kakalowe....![]()

A prosz....tek tylko zażartowalam...
żonatych nie dotykam!!! a kysz!!!
Lody poproszę do kawki
jeśli łaska