• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No dokładnie....na szczęście P znajomi, więc obyło sie bez mandatu itp. ale warto było.....:tak:
Kiedyś w Krynicy Morskiej organizowaliśmy kulig właśnie....i pamiętam jak dziś.....zimno jak olercia...ciemno jak w żupu.....my z pochodniami i czerwonymi glutami ha ha ha i woźnica krzyczy "tylko dzwoneczków brak", a mój najcudowniejszy (przekora) kolega - oczywiście pijany, bo wychlał 0,5 l rumu, który miał byc do ciasta, ściągnął spodnie i krzyczy " dzwoneczki już są tylko coś dyndać nie chcą" ..... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre ;-)

reklama
no.... cudownie... się rozmarzyłam :-D:-D:-D

a ja bym sie znowu z chęcią gdzies wyrwała... może w przyszłym roku... zobaczy się... :tak:

dobrze że jedziecie... zawsze człowiek troszke odreaguje :tak: to tam jakiś bal się szykuje czy cuś???!!! :cool2:
No niby tak...odreaguje na pewno, ale to dla mnie tak bardzo ważny dzień, że nie wiem czy będę w stanie dobrze sie bawić nie myśląc...dlatego też P tak bardzo chciał jechać, żeby nie myśleć.....ale czy się da? zobaczymy....
No bal..........i niby atrakcje mają być......co roku zapowiadają atrakcje, a co do czego to chętnych nie ma, bo na kacu odsypiają :-D:-D:-D:-D

No niby tak...odreaguje na pewno, ale to dla mnie tak bardzo ważny dzień, że nie wiem czy będę w stanie dobrze sie bawić nie myśląc...dlatego też P tak bardzo chciał jechać, żeby nie myśleć.....ale czy się da? zobaczymy....
No bal..........i niby atrakcje mają być......co roku zapowiadają atrakcje, a co do czego to chętnych nie ma, bo na kacu odsypiają :-D:-D:-D:-D

napewno będziesz miała mniej czasu na myślenie niż w domu kochana... :tak:

ech... no to piknie :-) pozazdroscic :cool2:

Nie no wiesz...wszystko wszystkim ale to było przegięcie...klejnoty ludziom pokazywać....:zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D:-D

hihihi :-D:-D:-D

E tam nie ma czego zazdrościć....znając życie to coś odstawie i znowu będą chichy.....co roku muszę numer wywinąc a potem cały rok mam wypominane....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to wesoła z Toba mają... pozazdroscic :-D:-D:-D:-D

właśnie odsłoniłam zasłony :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: (tak tak...dopiero teraz:laugh2:) matko...!!! jaka mgła :szok::szok::szok::szok:a jaki mam brudny samochód :szok::szok::szok::szok: ale mam to w czterech literach... bo nawet jak umyje to na drugi dzien
wygląda tak samo.,...... a jak to M wczoraj powiedziałam... to się zapytał "po co w takim razie Ty się myjesz ?!" :sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D

hihihi :-D:-D:-D
no to wesoła z Toba mają... pozazdroscic :-D:-D:-D:-D
właśnie odsłoniłam zasłony :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: (tak tak...dopiero teraz:laugh2:) matko...!!! jaka mgła :szok::szok::szok::szok:a jaki mam brudny samochód :szok::szok::szok::szok: ale mam to w czterech literach... bo nawet jak umyje to na drugi dzien
wygląda tak samo.,...... a jak to M wczoraj powiedziałam... to się zapytał "po co w takim razie Ty się myjesz ?!" :sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D

E tam samochód......zaraz deszcz spadnie to go obmyje....tylko wyskocz szamponem polać i problem z głowy :-D:-D:-D:-D
Mój P ma na punkcie czystego auta bzika i jak patrzy na moje auto to głowa kiwa....i dziwi się jak mozna takim syfem jeździć....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mnie to jakoś nie przeszkadza.....
:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry