• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Qrna gdzie reszta dziewczyn?!!!
Ale śpiochy.......
Może by tak za mycie okien się wziąć????

ja mylam jakies 1,5 tyg temu... ale przed świętami jeszcze trza będzie :sorry:

no własnie... POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewelinko normalnie własnie teraz miły pan na tvn24 powiedział że od wczoraj wzorsło prawdopodobienstwo że święta będą białe... jak na razie daje 50/50 :cool2: to już cos :-D:-D:-D

o !!! ja chcę tak :-D

zima_63.jpg

reklama
ja mylam jakies 1,5 tyg temu... ale przed świętami jeszcze trza będzie :sorry:

no własnie... POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewelinko normalnie własnie teraz miły pan na tvn24 powiedział że od wczoraj wzorsło prawdopodobienstwo że święta będą białe... jak na razie daje 50/50 :cool2: to już cos :-D:-D:-D

o !!! ja chcę tak :-D

zima_63.jpg

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja chce taką chatkę w górach!!!!!!!!!!!!!!!! Mikołaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buduj powoli....:-D:-D:-D:-D
Qrcze ale piękna zima......juz dawno u nas takiej nie było.....
Mam nadzieję, że chociaz na Sylwka w Zakopcu sobie odbiję.....:-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja chce taką chatkę w górach!!!!!!!!!!!!!!!! Mikołaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buduj powoli....:-D:-D:-D:-D
Qrcze ale piękna zima......juz dawno u nas takiej nie było.....
Mam nadzieję, że chociaz na Sylwka w Zakopcu sobie odbiję.....:-)

też bym chciała :-D:-D:-D:-D to może wybudujemy obok siebie... bedziemy poranna kawkę razem pic na werandzie :-D:-D:-D:-D

a no tak..bo Ty wybywasz na sylwka :-D:-D:-D:-D w zakopcu napewno śnieg będzie :-D:-D:-D

też bym chciała :-D:-D:-D:-D to może wybudujemy obok siebie... bedziemy poranna kawkę razem pic na werandzie :-D:-D:-D:-D

a no tak..bo Ty wybywasz na sylwka :-D:-D:-D:-D w zakopcu napewno śnieg będzie :-D:-D:-D
Już normalnie widzę tę scenę...góry.......2 domki obok siebie.....weranda....wychodze ja...wychodzisz Ty....spijamy kawkę....plotkujemy....a na koniec: "To co idziemy na bb" !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wybywam, chociaż tak bardzo mi się nie chce...najchętniej w domku bym posiedziała przy dobrym winku.....ale P się uparł....na dodatek dziewuchy mnie wnerwiają i co chwila wydzwaniają w sprawie kreacji......:zawstydzona/y:

Już normalnie widzę tę scenę...góry.......2 domki obok siebie.....weranda....wychodze ja...wychodzisz Ty....spijamy kawkę....plotkujemy....a na koniec: "To co idziemy na bb" !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wybywam, chociaż tak bardzo mi się nie chce...najchętniej w domku bym posiedziała przy dobrym winku.....ale P się uparł....na dodatek dziewuchy mnie wnerwiają i co chwila wydzwaniają w sprawie kreacji......:zawstydzona/y:

no.... cudownie... się rozmarzyłam :-D:-D:-D

a ja bym sie znowu z chęcią gdzies wyrwała... może w przyszłym roku... zobaczy się... :tak:

dobrze że jedziecie... zawsze człowiek troszke odreaguje :tak: to tam jakiś bal się szykuje czy cuś???!!! :cool2:

reklama
o ja !!!
no musiało byc fantastycznie :-D:-D:-D
a policja to by se spokoj dała na chwilę :-p:-p:-p:-p
No dokładnie....na szczęście P znajomi, więc obyło sie bez mandatu itp. ale warto było.....:tak:
Kiedyś w Krynicy Morskiej organizowaliśmy kulig właśnie....i pamiętam jak dziś.....zimno jak olercia...ciemno jak w żupu.....my z pochodniami i czerwonymi glutami ha ha ha i woźnica krzyczy "tylko dzwoneczków brak", a mój najcudowniejszy (przekora) kolega - oczywiście pijany, bo wychlał 0,5 l rumu, który miał byc do ciasta, ściągnął spodnie i krzyczy " dzwoneczki już są tylko coś dyndać nie chcą" ..... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry