• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-D:-D:-D:-D ale się z P uśmiałam......Dana on na Ciebie mówi Janusz....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D patrzy mi przez ramie i pyta"to janusz"...a ja "tak kochanie" :-D:-D:-D

No niestety jam Dana nie Janusz choć ostatnio pani mnie pyta
" czy rozmawiam z panią Danutą Sławomir" padłam normlanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak wogóle uświadom męża :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

Toć nie narzekam, ino ciekawość mnie zżera :-D:-D:-D:-D:-D
Najlepszą miejscówę cwaniara wybrała! :-D:-D:-D:-D:-D:-D po trzech okrążeniach zamiana miejsc, se nie myśl!!!

Uspokój się bo nie będzie niespodzianki już nie długo :-D:-D:-D:tak::-D:-D:-D
Ojjj ale jesteś zazdrośnica niech Ci będzie zmienie się, żeby nie było :-D:-D:-D:-D:-D

Rany jak mnie na kapustę kiszoną wzięło dzisiaj dobrze, że nie ma Marty pewnie już by stękała :-D:-D:-D:-D:-D:-D zjadłam już pół kilo :szok::szok::szok::szok::szok:

No niestety jam Dana nie Janusz choć ostatnio pani mnie pyta
" czy rozmawiam z panią Danutą Sławomir" padłam normlanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ak wogóle uświadom męża :cool2::-D:-D:-D:-D:-D
Uspokój się bo nie będzie niespodzianki już nie długo :-D:-D:-D:tak::-D:-D:-D
Ojjj ale jesteś zazdrośnica niech Ci będzie zmienie się, żeby nie było :-D:-D:-D:-D:-D
Rany jak mnie na kapustę wzięło dzisiaj dobrze, że nie ma Marty pewnie już by stękała :-D:-D:-D:-D:-D:-D zjadłam już pół kilo :szok::szok::szok::szok::szok:
Sławomir :-D:-D:-D:-D lejeeee:-D:-D:-D:-D
A niech żyje w nieświadomości chłopina (dobrze wie ze Ty Danuś) :-D:-D:-D
No zazdrosna, każdy by chciał na koniu w środku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry