• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Sprawdzałam mks wirem niby nic nie znalazł antywira mam avasta
Jak się będzie powtarzać zrobie nowy system bo już mnie to drażni :sorry:
Kochana proponuję SpyDoctora lub ComodoFirewall oprócz ukrytych w pogramach wirów potrafi spr, czy ktoś szpieguje i robi włamy na kompa! ;-)
Albo coś z grafiką masz....skoro czarny ekran....albo hmmm...jak to się nazywa...zmniejsz częstotliwość....gdzieś we właściwościach....nie pamiętam dokładnie:zawstydzona/y:

reklama
Dobra kochana lećie do te światełka bo Wam zabraknie ;-)

A ja idę wymęczyć resztę kapuchy i sprawdzę tego laptopa.

Miłego dnia sis:***** buziam :*****:-)

Kochana proponuję SpyDoctora lub ComodoFirewall oprócz ukrytych w pogramach wirów potrafi spr, czy ktoś szpieguje i robi włamy na kompa! ;-)
Albo coś z grafiką masz....skoro czarny ekran....albo hmmm...jak to się nazywa...zmniejsz częstotliwość....gdzieś we właściwościach....nie pamiętam dokładnie:zawstydzona/y:

Można to do visty? Żeby mi znowu nie namieszały jak ostatnio :sorry:
Częstotliwość to nie do mam wrażenie, że albo jakiś wirus gdzieś mocno siedzi albo przegrzewa mi się :sorry: labo karta graficzna siada zobaczymy jak będzie po nowym systemie

Pa kochana :-)

Można to do visty? Żeby mi znowu nie namieszały jak ostatnio :sorry:
Częstotliwość to nie do mam wrażenie, że albo jakiś wirus gdzieś mocno siedzi albo przegrzewa mi się :sorry: labo karta graficzna siada zobaczymy jak będzie po nowym systemie

Pa kochana :-)
Kochana a może po prostu wentylatorek do wymiany skoro się przegrzewa tzn, ze nie chłodzi......
Można do visty.....tylko ustawienia dokładnie czytaj.....;-)
Kartę też możesz spr.....ja tak miałam kiedy pół karty nam spaliło...wtedy wyskakiwał czarny ekran....itp.
Pogrzebiesz - naprawisz ;-);-)
Buź***

Witajcie kochane ja tak późno bo pojechaliśmy jeszcze z mężem pozałatwiać pare spraw.kochane więc tak mała waży 357 gram jest słodka ale na 100% nie możemy stwierdzić ze to dziewczynka tylko na 90% jest ułożona w poprzek i ciężko cokolwiek dojrzeć. Ginka pokazała nam obraz na chwilę w 4d ale mała zasłoniła buźkę dwoma rączkami i nici z podglądania więc tylko widziałam jak ziewa najgorsze jest to że jak sie nie przekręci do 22 grudnia do usg połówkowego to będzie lipa bo prawie wogóle jej nie widać na tym 4d i nie widać co ma między nogami tak dokładnie. A tak jest słodziutka :-):-). Mam odstawić zastrzyki i brać magnez bo mam twardą macicę. Kolejną wizytę mamy na 5stycznia a w między czasie 22 grudnia usg połówkowe:-):-) kochane uciekam lulu bo jestem padnięta,

reklama
Pierwsza!
Pierwsza!
Pierwsza!
WYGRAŁAM!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
Tak w ogóle to cześć wam Czarownice!!!
Mnie dziś raczej nie będzie,
bo u mojego Kacpra w przedszkolu dziś Mikołaj,
więc trzeba trochę zdjęć popstrykać,
jakiś filmik nakręcić...
Zamelduję się potem...