• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

my tez strasznie tesknimy...
mam nadzieje ze obejdzie sie bez szpitala i bedziesz mogla sie leczyc w domku... :* wracaj szybciutko do nas i zdrowiej :*
Martusia :*
A co tam u Ciebie Kochana ?
też wolała bym się w domu leczyć ale mój gin jest przewrażliwiony wolała bym najpierw do urologa iść ale u niego mam wizytę dopiero za tydzień :eek: no cóż zobaczy się co to będzie :panika:

reklama
Hej Kochane :)
Tesknie za Wami :-( ale jakos chodze dobita odkad odebralam wyniki i nic mnie nie pociesza :-(
Idę zaraz na wizyte i juz dostaje zawalu nadal mam te cholerne bakterie e-coli i jakiegos innego gowna mysle ze prawie na 100% wyladuje z powrotem w szpitalu :eek: wiec jak bym calkiem znikla to wiecie gdzie mnie szukac :-p

też wolała bym się w domu leczyć ale mój gin jest przewrażliwiony wolała bym najpierw do urologa iść ale u niego mam wizytę dopiero za tydzień :eek: no cóż zobaczy się co to będzie :panika:

Witaj kochana tak mało Cię tu ostatnio, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, ale wiesz czasami lepiej poleżeć w szpitalu i mieć pewność, że wszystko jest dobrze niż potem sobie wyrzucać, że się czegoś nie dopilnowało, jakby nie było jesteś już bardzo wysoko w ciąży lepiej dmuchać na zimne ;-)
Daj znać po wizycie i nie denerwuj się wszystko będzie dobrze :-)
I wpadaj do nas częściej :-)

a u mnie wszytsko wporzadku dzis robilam porzadki droche sie zmachalam :) maly rosnie przusio tez a ja powoli zaczynam sie kulac... maly pilkarz chyba mi w brzuszku rosnie :)

a u mnie wszytsko wporzadku dzis robilam porzadki droche sie zmachalam :) maly rosnie przusio tez a ja powoli zaczynam sie kulac... maly pilkarz chyba mi w brzuszku rosnie :)

A Ty jeszcze doskakujesz mała ciągle na bb?? Usiądź chyba trochę dziś przesadzasz z tym sprzątaniem :no:
Uważaj na siebie

Uciekam już papapapa

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, ja dzisiaj dostałam same złe wiadomości, byłam na wizycie u ginka i wszystko jest ok ale nie jest zadowolony z mojego powrotu we wtorek do pracy, idę jeszcze raz w poniedziałek na kontrolę.
Dowiedziałam się także że zmarł chrześniak mojej mamy, miał 28 lat, mamy tragedię w rodzinie:-(:-(życie jest niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczynki, ja dzisiaj dostałam same złe wiadomości, byłam na wizycie u ginka i wszystko jest ok ale nie jest zadowolony z mojego powrotu we wtorek do pracy, idę jeszcze raz w poniedziałek na kontrolę.
Dowiedziałam się także że zmarł chrześniak mojej mamy, miał 28 lat, mamy tragedię w rodzinie:-(:-(życie jest niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!

slonce bardzo mi przykro... :(
a co do powrotu do pracy moze lepiej zebys zostala dluzej w domku... mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze ... tule mocno :*

no i tak to minal dzien.... czas na relaksik we wannie... tom w pracy jeszcze wiec mam chwile dla siebie :)

cumolki do juterka kochane :) kolorowych snow zycze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry