• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam,
Marta ja muszę wrócić do pracy aby nie zawriować, muszę znowu zacząć normalnie funkcjonować:-(
Iza fajnie że ominęły cię badania, ja mam zrobić przeciwciała antyfosfolidowe a potem genetyke. A potem zobaczymy co dalej, ale w najbliższym czasie mogę zapomnieć o dziecku:-(
Majsi super że nie musisz iść do szpitala, znam ten ból, w tym roku leżałam 4 razy:sorry:
Danusiu dziękuję za kartkę;-)
Anetko, Ewelinko, Wiolu buuziaki;-)
Miłego dnia dziewczynki.

Ostatnia edycja:
Cieszę się, Moniś, że zostajesz w domku...
A ty Madziuś...
rób jak uważasz, że będzie dla ciebie dobre...
A o nazwisko tego lekarza postaram sie jak najprędzej..

Witam,
Marta ja muszę wrócić do pracy aby nie zawriować, muszę znowu zacząć normalnie funkcjonować:-(
Iza fajnie że ominęły cię badania, ja mam zrobić przeciwciała antyfosfolidowe a potem genetyke. A potem zobaczymy co dalej, ale w najbliższym czasie mogę zapomnieć o dziecku:-(
Majsi super że nie musisz iść do szpitala, znam ten ból, w tym roku leżałam 4 razy:sorry:
Danusiu dziękuję za kartkę;-)
Anetko, Ewelinko, Wiolu buuziaki;-)
Miłego dnia dziewczynki.

Madziu własnie ja tez mam zrobic mnostwo badani za mesiac HSG ,ale ciesze sie ,ze czesc sfinansuje NFZ.
Do tej pory za wszystko płaciłam z kieszeni a przeciez podatki płace
strasznie mi przykro z powodu smierci chrzesniaka mamy,nieszczescia lubia chodzic parami...
dziekuje za pamiec i całuje:-)

Dzień dobry

18.JPG

ja już tez po zakupach i zasiadłam przy kawce :-D

Danusia Ewelinka
gdzie Wy... tęsknię :tak:

Rudzia, Madzia, Gabrysia
pobudka !!! a co :-p:-p:-p

Ola a Ty jak tam ?

Majsi zagladaj do nas kochana :tak:

Wiola no wracaj !!!

reklama