• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

BA!
Ja już 7 zużyłam
:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Jestem
tylko skrmnie sobie siedzę jak wy tak od rana świntuszycie
gie mi do pasa lecą

my... nieeee ;-)

Ale kto śfintuszy?!
My o prezentach rozmawiamy
;-);-);-);-)

własnie :-D

gile - znaczy katar.
A dziś mam jazde znowu w sensie prawa jazdy i nie wiem jak tak mi będzie po kierownicy ciekło...

A no dobra to ja takiego kija poproszę na 24 grudnia :)
bo chyba dostanę w końcu od gina pozwolenie na sex :)

hehe... juz kiedyś opowiadałam jak laska którą uczy jedzic mój kolega-instruktor... kichnęła i opluła całą szybę... i wiesz co zrobiła??!!! włączyła wycieraczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ech... ja bez prawka to se już zycia nie wyobrazac :tak::tak::tak:

oj... to bedzie się działo w wigilię :-D:-D:-D:-D

reklama
Dla dziewczynek zawsze ładniejsze.
A ja będę chrzestną 27 grudnia- chłopca całe szczęście :)

Zobaczymy czy się będzie działo.. bo to będzie moj drugi pierwszy raz i już mam pietra - sex z głowy wyrzuciłam i mam awersję.Ale powiem M żeby winka więcej zakupił to jakoś sobie poradzę

dla dziewczynek zawsze ładniejsze.

zobaczymy czy się będzie działo.. Bo to będzie moj drugi pierwszy raz i już mam pietra - sex z głowy wyrzuciłam i mam awersję.ale powiem m żeby winka więcej zakupił to jakoś sobie poradzę

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Dla dziewczynek zawsze ładniejsze.

Zobaczymy czy się będzie działo.. bo to będzie moj drugi pierwszy raz i już mam pietra - sex z głowy wyrzuciłam i mam awersję.Ale powiem M żeby winka więcej zakupił to jakoś sobie poradzę
Ja mam dwóch chrześniaków...
jeden 13 lat
a drugi prawie 8
:confused2::confused2::confused2:

ha ha dobre z tymi wycieraczkami :) powiem dziś mojemu to na jeździe -ale tak pod koniec w nagrodę jak nie będzie na mnie wrzeszczał.

reklama
Ja mam dwóch chrześniaków...

jeden 13 lat
a drugi prawie 8
:confused2::confused2::confused2:
A to mój pierwszy.. cieszę się że nie dziewczynka - bo chyba bym psychicznie nie dała rady. A tak to mam nadzieje,że jakoś pójdzie.
Tylko szatkę muszę kupić - i chyba dam kasę. No i jeszcze do księdza po papierek,że się nadaję :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry