V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
haha.. no ja to bym se nie dała zeby na mnie wrzeszczał... jak cos to go kopnij![]()
prosto w orzeszki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
haha.. no ja to bym se nie dała zeby na mnie wrzeszczał... jak cos to go kopnij![]()
a się nadajeszA to mój pierwszy.. cieszę się że nie dziewczynka - bo chyba bym psychicznie nie dała rady. A tak to mam nadzieje,że jakoś pójdzie.
Tylko szatkę muszę kupić - i chyba dam kasę. No i jeszcze do księdza po papierek,że się nadaję![]()
?? ;-);-);-)prosto w orzeszki

Raz zatrzymałam samocód i wysiadłam - później przez 2 miesiące nie chodziłam - a teraz do mnie napisał że warto to kontynuować - więc poszłam i powiedziałamże jak tylko będzie krzyczał to wysiadam!!haha.. no ja to bym se nie dała zeby na mnie wrzeszczał... jak cos to go kopnij![]()
a się nadajesz?? ;-);-);-)
Raz zatrzymałam samocód i wysiadłam - później przez 2 miesiące nie chodziłam - a teraz do mnie napisał że warto to kontynuować - więc poszłam i powiedziałamże jak tylko będzie krzyczał to wysiadam!!
i nie krzyczy,ale widzę że ma ochote czasami haha
No skoro ja się nadałam, to ona tym bardziej...

hmm a ja wiemNo skoro ja się nadałam, to ona tym bardziej...
przeszłości hihihmm a ja wiem
ja taka grzeczna to po ślubie się zrobiłam - ale chyba nie będzie wywlekałprzeszłości hihi
Idę włosy suszyć i spadam na jazdę.
Miłego dnia!!!