• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
jak to nic takiego ;(

a u mnie stara bieda wlasnie wrocilam z zakupow i czekam az mi przywioza :) musze troche odsapnac a potem biore sie za serniczek... nigdy nie robilam i chce zrobic na probe czy wogole mi cos wyjdzie ;) ostatnio mam straszna wene na kuchnie :):)
No nic nic.....;-)
Ooooo serniczek...mniam...mniam...dobra żonka ;-)
A co kupiłaś fajnego????

No nic nic.....;-)
Ooooo serniczek...mniam...mniam...dobra żonka ;-)
A co kupiłaś fajnego????

wszytsko :):)) bo w lodowce jeszcze torche i tylko swiatlo by zrostalo :):):) jutro bigosik bede robic i kapustke z grzybkami... powoli trzeba na swieta szykowac... a ja wole miec zamrozone w lodowce niz potem na ostatnia minute robic :):))

chce torche frajdy malemu zrobic i porobic sobie wszystko zeby miec czas dla Kacpra i pierniczkow :):) bedziemy robic razem :):):)

wszytsko :):)) bo w lodowce jeszcze torche i tylko swiatlo by zrostalo :):):) jutro bigosik bede robic i kapustke z grzybkami... powoli trzeba na swieta szykowac... a ja wole miec zamrozone w lodowce niz potem na ostatnia minute robic :):))

chce torche frajdy malemu zrobic i porobic sobie wszystko zeby miec czas dla Kacpra i pierniczkow :):) bedziemy robic razem :):):)
To przygotowania pełną gębą! ;-);-)
Oj, to maluch będzie miła frajdę, że mamie pomaga....;-)

mam nadzieje ze cos takiego mi wyjdzie...

serniczek z rosa :)

Załączniki

• rosa_3.jpg
    rosa_3.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 42
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry