rudzia789
szczęściara
Słoneczko :-) nic takiego się nie stało ;-)
Co tam nowego u Ciebie???
jak to nic takiego ;(
a u mnie stara bieda wlasnie wrocilam z zakupow i czekam az mi przywioza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Słoneczko :-) nic takiego się nie stało ;-)
Co tam nowego u Ciebie???
No nic nic.....;-)jak to nic takiego ;(
a u mnie stara bieda wlasnie wrocilam z zakupow i czekam az mi przywiozamusze troche odsapnac a potem biore sie za serniczek... nigdy nie robilam i chce zrobic na probe czy wogole mi cos wyjdzie
ostatnio mam straszna wene na kuchnie
![]()
No nic nic.....;-)
Ooooo serniczek...mniam...mniam...dobra żonka ;-)
A co kupiłaś fajnego????
To przygotowania pełną gębą! ;-);-)wszytsko) bo w lodowce jeszcze torche i tylko swiatlo by zrostalo
jutro bigosik bede robic i kapustke z grzybkami... powoli trzeba na swieta szykowac... a ja wole miec zamrozone w lodowce niz potem na ostatnia minute robic
)
chce torche frajdy malemu zrobic i porobic sobie wszystko zeby miec czas dla Kacpra i pierniczkowbedziemy robic razem
![]()
To przygotowania pełną gębą! ;-);-)
Oj, to maluch będzie miła frajdę, że mamie pomaga....;-)
I słusznie - tradycję należy budować, a potem przekazywać z pokolenia na pokolenie ;-):-):-)to pierwsze takie swieta... chce zeby tez sie wczuljak mu sie spodoba to moze tradycja zostanie
)
Mniam...............smacznie wygląda i zapewne tez tak smakuje.....mam nadzieje ze cos takiego mi wyjdzie...
serniczek z rosa![]()

Mniam...............smacznie wygląda i zapewne tez tak smakuje.....![]()
Na pewno Ci wyjdzie, tyle serca w niego włożysz to jak ma nie wyjść ;-);-)szwagierka mojego bylogo byla dla mnie krolowa ciastuwielbialam ten sernik
mi pewnie nie wyjdzie TAK dobry ale mam nadzieje ze choc troche bedzie go przypiminal
![]()