ewelina28
Dum Spiro Spero...
Książkę... powróciłam do starej dobrej książki "Przebudzenie", czytam ją juz po raz setny....;-):-):-):-)
a co czytasz ciekawego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Książkę... powróciłam do starej dobrej książki "Przebudzenie", czytam ją juz po raz setny....;-):-):-):-)
a co czytasz ciekawego?
Książkę... powróciłam do starej dobrej książki "Przebudzenie", czytam ją juz po raz setny....;-)

:-):-):-)Polecam.....w ciężkich chwilach pomaga mi baaaaaaaaardzo...autor Anthony De Mello ;-);-)nie kojarze ale wygógluje:-):-):-)
Polecam.....w ciężkich chwilach pomaga mi baaaaaaaaardzo...autor Anthony De Mello ;-);-)
Kochana, a co u Ciebie??? Jak samopoczucie?

To fajnie, że nie narzekasz....;-) oby tak dalej! ;-)sprawdze sprawdzę :-)
a dziękuje... nie narzekam kochana :-)
tylko pogoda mnie dobija... kcem chociaż troszkę słońca![]()

i leżeć odłogiem na plaży .... 
Miłego weekendu kochana :-) niech Cie P za bardzo nie przytula bo poobijana jestes ;-);-);-);-)Kochana milutkiego i Tobie i dziekuję za mms cudniste! Oko moje jest rade!uciekam jeszcze po rybke na obiad, później z psiurami i jade po M bo chyba na jakies zakupy dzisiaj podskoczymy :-)
Ewelinko uważaj na siebie !!!!!!!!!!!!Miłego weekendu kochana :-) niech Cie P za bardzo nie przytula bo poobijana jestes ;-);-);-);-)
Życzę Wam dziewvczyni milutkiego weekendu i do poniedziałku !!!! :-)

Słoneczko :-) nic takiego się nie stało ;-)jestem wrrocilami musze chwile odsapnac.....
no i takie wiesci mnie tu zastaly??????SIS
no i jak zawsze dowiaduje sie ostatnia ;(
dobrze ze tak sie to skonczylo :* ojjjjj ;*