ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ano......aż tak.....aż tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ano......aż tak.....aż tak?
Ano......aż tak.....
Jasne.....nikt nie powiedział, że się poddałam....bedę walczyć do końca - o swoje rodzone maleństwo lub swoje ale przysposobionePóki życia - póty nadziei

Jasne.....nikt nie powiedział, że się poddałam....bedę walczyć do końca - o swoje rodzone maleństwo lub swoje ale przysposobione![]()
Nie złamię się....![]()
Zawsze dzielna kochana...zawsze...ten typ tak ma...;-)BRAWO!
Dzielna dziewczynka!
Mój typ ma zuoełnie odwrotnieZawsze dzielna kochana...zawsze...ten typ tak ma...;-)
Dlatego są takie typy jak ja, żeby takie typy jak Ty stawiać do pionu ;-);-);-)Równowaga musi być.......Mój typ ma zuoełnie odwrotnie
;-)Dlatego są takie typy jak ja, żeby takie typy jak Ty stawiać do pionu ;-);-);-)Równowaga musi być.......
Kochana, ale Ty mnie ostatnio martwisz.....proszę o zmianę nastawienia!!! Na razie proszę....;-)
Wiesz...trzeba sobie mówić, że nic nie dzieje się bez przyczyny, każde działania Najwyższego mają jakieś przesłanie.........
Tak się lepiej żyje.......i można się tego nauczyć....
Kochana, mam nadzieję, że to "kiedyś" szybko nastąpi.....Nie martw się mną...
Minie mi...
kiedyś...
ale minie na pewno
Kochana, mam nadzieję, że to "kiedyś" szybko nastąpi.....
Tulkam mocno....;-)
"Nasze życie jest tym, co zeń uczynią nasze myśli".....