• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
To pobujamy się razem ;-)
Co u Ciebie nowego? Jak po weekendzie? A w ogóle jak Kacper???
Buju buju buju
;-):-)
Kacper...
cóż....
umorusał wczoraj całe mieszkanie mąką,
ale pierniczki zrobił....
dziś nawet zaniósł 4 do przedszkola
dla swoich ulubionych pań...
Tylko, że....
w tym całym zamieszaniu zapomnieliśmy dodać jajko
:eek::eek::eek::eek::eek:
Ale i tak wyszły dobre....
A po weekendzie...
Jakby go nie było...
W piątek D wrócił bardzo późno z pracy
w sobotę musiał znowu jechac, bo gdzieś na stacji gaz się ulatniał
i musiał uszczelnić pistolet
A wczoraj....
troszkę poleniuchowaliśmy....
A ty jak się czujesz, kochana!!!!??????

ja po weekendzie niestety wypompowana i nie mam sily na nic.... poza tym jak zawsze pogoda u mnie taka ze aby sie wieszac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba mam zakwasy na lydkach bo normalnie tak mnie bola ze hey... a oczywiscie cale dwa dni tak bylo busy ze hey:wściekła/y::wściekła/y: oczywiscie leniwa nocka nic nie zrobila:wściekła/y::wściekła/y:

Buju buju buju
;-):-)
Kacper...
cóż....
umorusał wczoraj całe mieszkanie mąką,
ale pierniczki zrobił....
dziś nawet zaniósł 4 do przedszkola
dla swoich ulubionych pań...
Tylko, że....
w tym całym zamieszaniu zapomnieliśmy dodać jajko
:eek::eek::eek::eek::eek:
Ale i tak wyszły dobre....
A po weekendzie...
Jakby go nie było...
W piątek D wrócił bardzo późno z pracy
w sobotę musiał znowu jechac, bo gdzieś na stacji gaz się ulatniał
i musiał uszczelnić pistolet
A wczoraj....
troszkę poleniuchowaliśmy....
A ty jak się czujesz, kochana!!!!??????
Najważniejsze, że pierniczki wszystkim smakowały, a poza tym to liczą się chęci....;-) U mnie weekend kolorowy...pełna chatka ludzi, P z moim papą wciąż wykańczają górę domku...niestety bardzo mocno sie przeliczyliśmy, że będzie to mały nakład pieniężny, no ale cóż.......więc syf miałam niesamowity. Zatrudniłam do ogarnięcia siostry i szwagra....było wesoło....a ja tylko dyrygowałam, kto co ma robić ha ha ha ha
Czuję się dobrze, ale wkurzam się, że nic nie mogę robić....więc zaczynam powolutku kombinować ;-) a mama z P ganiają mnie ścierą :-D:-D
Jutro idę na kontrolę, więc mam nadzieję, że nie będę już miała ograniczonych ruchów ;-) W czwartek znów wizyta u androloga :zawstydzona/y: ale jak na razie staram się nie myśleć....OT TYLE...po krótce....
Aaaaaaaa i dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w 19tg ciąży - przechodzi źle, ma podwyższony cukier, piasek na nerkach i ogólnie tragedia.....ale brzusio już lekko wystaje, więc jest piękna :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry