• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Myślałam o Tobie.......jakos spokoju mi nie dawałaś :zawstydzona/y: Wszystko u WAS w porządku????

I nie zaczynaj narzekać......bo już widzę że się złościsz na pogodę.....kochana to co za oknem nie jest ważne!!! Ważne co masz w duszy....w serduszku :-):-):-)

heheh bo ja czarownica okropna i tylko nekac umiem :):):) tak kochana wszytsko wporzadalu... zmeczona jestem piorunsko ale tak to wsyztsko ok :):)))

U mnie w końcu wiadomo co i jak,
bo się nam pomysły zmieniały jak w kalejdoskopie....
Najpierw był odzieżowy sklep
potem warzywniak
potem artykuły przemysłowe, czyli wszystko i nic;-)
następnie chemia gospodarcza
aż w końcu staneło na sklepie z odzieżą dziecięcą i młodzieżową....
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Słodka czarownica ;-)
To dobrze, że w porządeczku........
Kochana, a Ty czasem zbytnio sie nie przemęczasz???!!!!! Weź Ty usiądź sobie...zrób gorącej czekolady lub herbatki i wypoczywaj, a nie !!

ja w weekend w pracy bylam kochana od 8 do 2... a tak to siedze i sie obijam ;) mialma isc na zwolnienie ale zrezygnowalam... pstanowailam ze poki dam rade to planowo chce pracowac do lutego.... nie dalabym rady bez tej pracy i choc teraz robie tylko na pralni ciesze sie ze mam kontakt z dzidkami z ludzmi z pracy ze choc te 6 godzin ale cos robie... potem rok w domku wiec chce sie jeszcze tym nacieszyc... poza tym naprawde bardzo tesknie za dziadkami jak ich nie widze tydzien to juz mysle co tam u nich... w zeszlym tygodniu zmarla Dasy... ;( strasznie ja lubilam ;( babcia z tzw jajem ;)

U mnie w końcu wiadomo co i jak,
bo się nam pomysły zmieniały jak w kalejdoskopie....
Najpierw był odzieżowy sklep
potem warzywniak
potem artykuły przemysłowe, czyli wszystko i nic;-)
następnie chemia gospodarcza
aż w końcu staneło na sklepie z odzieżą dziecięcą i młodzieżową....
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

oooooo ten pomysl mnie sie najbardziej podoba :):))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry