rudzia789
szczęściara
Ja nie długo na Tychy jadę mamę zostawiam w kuchni będzie nam gotować ;-) ja mam dziś karpie w śmietanie...mniammmmmmmm![]()
tylko pamietaj mamusie to nie da dozo wykorzystywac
to po zupce wpadne na drugie danie do Cibeie Kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie długo na Tychy jadę mamę zostawiam w kuchni będzie nam gotować ;-) ja mam dziś karpie w śmietanie...mniammmmmmmm![]()
Przecież poniedziałek to Światowy Dzień Lenia!!!!!!! więc dziś masz wolne ;-)

No to kochana masz przerąbane nie wyjadę od Ciebie jak dna nie zobaczę![]()

takie "przerąbane" to ja chcieć częściej 

tylko pamietaj mamusie to nie da dozo wykorzystywacja pilnuje
to po zupce wpadne na drugie danie do Cibeie Kochana![]()
takie "przerąbane" to ja chcieć częściej
![]()

Oj Ty mój nerwusku kochany...........lada dzień i bedziesz miała roboty tyle, że nie będziesz wiedziała w co ręce włozyć, więc korzystaj póki Franiu w brzusiu!!!!;-)ja to mam ostatnio caly tydzien poniedzialek i wolne ;( co mnie doprowadza do szewskiej pasji![]()
Oj tam........juz mnie nic nie zdziwi ani nie zaskoczy ;-) Mówię głosno z nadzieją, że się spełnią :-)Tak wiem wiem że moja mama ma anioła stróża ale trochę aż sama się rwie, żeby coś zrobić bo jak przyjechała nie robi kompletnie nic ;-)
Wpadaj starczy dla wszystkich ;-)
Uważaj kochana jakie wypowiadasz życzenia![]()

Oj Ty mój nerwusku kochany...........lada dzień i bedziesz miała roboty tyle, że nie będziesz wiedziała w co ręce włozyć, więc korzystaj póki Franiu w brzusiu!!!!;-)

Właśniue kupiłam D bilety na koncert AC/DC
Tylko to niespodzianka
prezent na urodziny!
więc cicho sza!

A ja o P urodzinach wręcz zapomniałam.....7 stycznia miał......dopiero moja mama mi przypomniała jak przyszła z prezentem.......niewybaczalne......Właśniue kupiłam D bilety na koncert AC/DC
Tylko to niespodzianka
prezent na urodziny!
więc cicho sza!
Oj tam........juz mnie nic nie zdziwi ani nie zaskoczy ;-) Mówię głosno z nadzieją, że się spełnią :-)![]()