ewelina28
Dum Spiro Spero...
No wiesz...ja to mogę gołębia z listem do D wysłać żeby mu powiedzieć o prezencieDokładnie zgadzam się
A niby jak mamy mu to powiedzieć,że nas uciszasz??![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wiesz...ja to mogę gołębia z listem do D wysłać żeby mu powiedzieć o prezencieDokładnie zgadzam się
A niby jak mamy mu to powiedzieć,że nas uciszasz??![]()

Kochana....barek pęka w szwach.......;-)Spełnią się spełnią Ty tam chłodź tą gorzałeczkę ;-)

Właśniue kupiłam D bilety na koncert AC/DC
Tylko to niespodzianka
prezent na urodziny!
więc cicho sza!
No wiesz...ja to mogę gołębia z listem do D wysłać żeby mu powiedzieć o prezencie![]()

Kochana....barek pęka w szwach.......;-)![]()

Eeeee...ostatnio tylko winko siorbię.....czerwone..pyszne...normalnie to już podchodzi pod alkoholizowanie się....No masz skleroza o tym nie pomyślałam
No to dobrze, dobrze tylko nie wypij zanim dojadę ;-)![]()
;-)A ja o P urodzinach wręcz zapomniałam.....7 stycznia miał......dopiero moja mama mi przypomniała jak przyszła z prezentem.......niewybaczalne......
Eeeee...ostatnio tylko winko siorbię.....czerwone..pyszne...normalnie to już podchodzi pod alkoholizowanie się....;-)

Eeeee...ostatnio tylko winko siorbię.....czerwone..pyszne...normalnie to już podchodzi pod alkoholizowanie się....;-)