ewelina28
Dum Spiro Spero...
Spoko spoko....wsio pod kontrola kochana.....znam umiar.....w sylwestra tylko nie znałam...Eee tam jak mało sobie siorbasz to nie podchodzi po alkoholizowanie się ale kochana ja Cię proszę nie przesadzaj![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spoko spoko....wsio pod kontrola kochana.....znam umiar.....w sylwestra tylko nie znałam...Eee tam jak mało sobie siorbasz to nie podchodzi po alkoholizowanie się ale kochana ja Cię proszę nie przesadzaj![]()

Kochane uciekam bo jedziemy za chwilkę
Buziam Was kochane :****
Buziam**** sis..i uważajcie na siebie bo slisko!!! Pozdrów SKochane uciekam bo jedziemy za chwilkę
Buziam Was kochane :****

Spoko spoko....wsio pod kontrola kochana.....znam umiar.....w sylwestra tylko nie znałam...![]()
Ależ jestem szczęśliwa z tego powodu!
normalnie!
To kawał czasu............ja do kolejnych urodzin toma mam jeszcze kawal czasuw listopadzie ma heheh
![]()
W sumie racja.......sama zabawa była przednia.....od tego wlasnie jest taki jedzen dzien w rokuKochana :* ciesze sie ze sie dobrze bawilas :*
To kawał czasu............
A ja nie mogę sobie wybaczyć, że zapomniałam.......pierwszy raz mi się to zdarzyło, ale P w sumie tez zapomniał...ech....