Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W zeszłym tygodniu mieliśmy wyznaczoną wizytę u gin. Początkowo stwierdziliśmy, że nie pójdziemy - psychicznie nie bylismy w stanie przez to przejść, zbyt dużo w ciągu tego tygodnia się wydarzyło, ale moja psiapsiółka wręcz siła nas zawiozła.....
Kiedy dojechalismy okazało się, że nie ma naszego gin. Zadzwoniłam do niego - poinformował nas, że w zastępstwie przyjmie nas jego przyjaciel, który jest wtajemniczony i wie co i jak....Zatem nowy doktor okazał się cudownym człowiekiem i mało tego - DAŁ NAM NADZIEJĘ NA DZIDZIĘ!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem o co chodzi i pogubiłam sie w tym totalnie, jedynie co mi utkwiło to zdanie, które wypowiedział!!!!! Nie bede Wam tłumaczyć co dokładnie mówił, ale na początku marca P idzie na zabieg usuniecia żylaków i do roboty.....przepisał Proxeed dla P - 300zł za jedno opakowanie :--
-
-
-
-
-
-( ale czego sie nie robi by pływaków wzmocnić......
Czyli z dwojga złego......chociaż tyle dobrego......:-)
A tego androloga z Sopotu to był dzisiaj chyba zaje************łajza cholerna.....
![]()
Wiesz....na razie do mnie to nie dociera, bo tyle co juz sie nasłuchaliśmy, że "przykro nam ale nic nie da się zrobić" itp.itd. zaskoczyła mnie ta informacja totalnie......na razie sie nie cieszę, nie chce zapeszać......i powiedział ze jeżeli tylko sobie zyczymy to nas poprowadzi "przez to" :-) a my chcieć..........I tak zupełnie szczerze
i bez kręcenia
to jak tak pisałaś i pisałaś...
to mnie po głowie chodziło właśnie
jedno
dzidzi
dzidzi
dzidzi
jedyna rzecz która mnie ucieszyła ostatnimi czasy....widzę, że dziś dzień radosnych wiadomości...
nie dość, ze obie z Eweliną wróciłyśmy na łono BB
to jeszcze tyle dobrego...
jeszcze tylko trzymajcie kciuki za dziś wieczór
i będzie gites!
Zniszczyć psychike człowieka nie jest łatwo, ale to co zrobił ten androlog.......po prostu szkoda słów.........skreślił nas ot tak......wiem kochana sa lekarze i lekarze..... ostatnio ogladalam w DDTVN o bezplodnosi ..... szkoda gadac i brak slow jak sie slyszy o niektorych lekarzach...
a co dzis bedzie?????
Zniszczyć psychike człowieka nie jest łatwo, ale to co zrobił ten androlog.......po prostu szkoda słów.........skreślił nas ot tak......

Mam rozmowę z braciszkiem
którego nigdy o nic nie prosiłam,
a teraz muszę go poprosić, by mi podżyrował
dotację z PUP!