Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaaaaaaaaaaa z tego wszytskiego zapomniałam WAM napisać o czymś baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo istotnym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idę i ja na zakupy...
Bo mnie nosi z tej radości...
Dobrze, że zadzwonił brat D, że kupuje bilety
i że mi kasy pożyczy na tego prezenta
w zeszłym tygodniu mieliśmy wyznaczoną wizytę u gin. Początkowo stwierdziliśmy, że nie pójdziemy - psychicznie nie bylismy w stanie przez to przejść, zbyt dużo w ciągu tego tygodnia się wydarzyło, ale moja psiapsiółka wręcz siła nas zawiozła.....
Kiedy dojechalismy okazało się, że nie ma naszego gin. Zadzwoniłam do niego - poinformował nas, że w zastępstwie przyjmie nas jego przyjaciel, który jest wtajemniczony i wie co i jak....zatem nowy doktor okazał się cudownym człowiekiem i mało tego - dał nam nadzieję na dzidzię!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem o co chodzi i pogubiłam sie w tym totalnie, jedynie co mi utkwiło to zdanie, które wypowiedział!!!!! Nie bede wam tłumaczyć co dokładnie mówił, ale na początku marca p idzie na zabieg usuniecia żylaków i do roboty.....przepisał proxeed dla p - 300zł za jedno opakowanie :--
-
-
-
-
-
-( ale czego sie nie robi by pływaków wzmocnić......
Czyli z dwojga złego......chociaż tyle dobrego......:-)