Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bałłłłdzo..................czułam sie jakby był obok mnie normalnie i widziałam każdy szczegół jego twarzy..........fajnie było ???![]()

Wiecie co.......................
Śnił mi się dzisiaj mój były...............i powiem WAm, że jak się obudziłam to myślałam, że to na prawdę się działo................
Ja nie mam ani teścia ani teściowej...
Tato D zmarł w 1979 (D miał 5 lat)
A mama w 1987...
:--
-(
AZ to malo powiedziane![]()

Wiecie co.......................
Śnił mi się dzisiaj mój były...............i powiem WAm, że jak się obudziłam to myślałam, że to na prawdę się działo................
Kochanie małe sprostowanie - SEN a WSPOMNIENIA to dwie różne sprawy....u mnie tęsknoty nie ma, a u was...hm.....pamiętliwaś.....No widzisz..
A ze mnie i Rudzi się naśmiewałaś....

Bałłłłdzo..................czułam sie jakby był obok mnie normalnie i widziałam każdy szczegół jego twarzy..........
Chyba do niego przekręce i dowiem sie co słychać...![]()

Bałłłłdzo..................czułam sie jakby był obok mnie normalnie i widziałam każdy szczegół jego twarzy..........
Chyba do niego przekręce i dowiem sie co słychać...![]()
A co mi tam......w końcu nasze stosunki sie poprawiły po tylu latach....;-) wolę zdecydowanie żyć z każdym w zgodzie :-):-):-):-) jeśli tak czujesz![]()