• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

tez bym tak wlasnie chciala..... wolalabym miec z nim jakis kontakt wkoncu 8 lat ze soba to nie jakies tam bele co..... no ale coz tak los chcial.....
No wiesz...w końcu z tym człowiekiem trochę się przeżyło.....poza tym pierwsza miłość.....ale do takiej decyzji trzeba chyba dojrzeć wiesz......teraz to wiem......długo nie byłam gotowa by z nim porozmawiać, dopiero od niedawna.....i jest ok.....wiadomo na kawkę do domu go nie zaproszę- bez przesady, ale w zgodzie życ z ludźmi trzeba.............;-)

reklama
No wiesz...w końcu z tym człowiekiem trochę się przeżyło.....poza tym pierwsza miłość.....ale do takiej decyzji trzeba chyba dojrzeć wiesz......teraz to wiem......długo nie byłam gotowa by z nim porozmawiać, dopiero od niedawna.....i jest ok.....wiadomo na kawkę do domu go nie zaproszę- bez przesady, ale w zgodzie życ z ludźmi trzeba.............;-)

dokladnie mi jest przykro czasami ze jest teraz jak jest i nie mamy zadnego kontaktu..... to juz nie moja decyzja robie to dla toma bo wole uniknac klotni i niepotrzebnych slow.... moze kiedys..... tak jak mowisz trzeba do tego dojzec...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry