• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

guptaki :-D:-D:-D:-D
jak dzisiaj zaczęły szlec na spacerze to tak mnie smyczami obkręciły że :szok::szok::szok::szok:

Kochana mówiłam Ci już, że.....

Cię Kocham ???????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D CUDEŃKA..........normalnie tylko przytulać ;-)

mówiłas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no... straszne przytulanki z nich :-D:-D:-D:-D

ANETKA, która jes Shira, a która Nuka? :zawstydzona/y:

Shira (vel Tsunami) to czarna sunia a Nuka to ta kudłata :-D obydwa to jedna rasa: Kundel Polski :-D:-D:-D

reklama
guptaki :-D:-D:-D:-D
jak dzisiaj zaczęły szlec na spacerze to tak mnie smyczami obkręciły że :szok::szok::szok::szok:

mówiłas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no... straszne przytulanki z nich :-D:-D:-D:-D

Shira (vel Tsunami) to czarna sunia a Nuka to ta kudłata :-D obydwa to jedna rasa: Kundel Polski :-D:-D:-D
:-D:-D:-D Najlepsza rasa na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To powiedziałam jeszcze raz, ale nie martw się do "ciepłych" nie należę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to taka miłośc przyjacielska.....:-D:-D:-D:-Dpadłam

noooooooooooo:-D:-D:-D:-D:-D poprosim :):):)
i buciorki zalozyc to tez nielada wyczyn:-):-):-)

domyślam sie :tak::tak:

:-D:-D:-D Najlepsza rasa na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To powiedziałam jeszcze raz, ale nie martw się do "ciepłych" nie należę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to taka miłośc przyjacielska.....:-D:-D:-D:-Dpadłam

zgadza sie !!! :-):-):-)
leeejjjeeeeeee (jakbyś Ty to napisała :-p:-p:-p:-p:-p) :-D:-D:-D
nie podgladaj!!!!!!!:-D:-D:-D:-D bo bedziesz miala koszmary:-D:-D

"Podglądywywaczka" :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

e... od razu tak z grubej rury ;-);-);-):-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry