• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ja na chwilę bo muszę do sklepu lecieć i po autko i mamę spakować bo jutro jedzie do domu znaczy się odwożę ją jutro ;-)

No Anecia coś nie mamy szczęścia ostatnio na siebie ale po niedzieli mam nadzieje, że nadrobimy ;-)

Madziula Ty pracusiu ;-)

Martuś jak dziś samopoczucie grubasku? ;-)

Iza pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na chwilę bo muszę do sklepu lecieć i po autko i mamę spakować bo jutro jedzie do domu znaczy się odwożę ją jutro ;-)

No Anecia coś nie mamy szczęścia ostatnio na siebie ale po niedzieli mam nadzieje, że nadrobimy ;-)

Madziula Ty pracusiu ;-)

Martuś jak dziś samopoczucie grubasku? ;-)

Iza pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)
Buź**** Sis***
Ale wrócisz???? :zawstydzona/y:

O ja Cię ale krzyczysz siska :-D:-D:-D:-D:-D

Witam :-)

Dietka ok jak na razie daje radę nie jest żle ;-)

Jutro jak odwiozę mamę?? Tak wrócę jadę tylko ją zawieść zjem kawkę wypije i do domku ;-)

No nie wiele co prawda i spokojnie ale ruszyła ;-)
Pytam czy dzisiaj wrócisz głuptasku! :-D:-D:-D bo pisałas że na chwilkę bo cos tam coś tam hahaha ......
Oooooo......najważniejsze, że ruszyła waga......a jak powoli to tym lepiej - bezpieczniej.....ale co "garściówka" ???

Pytam czy dzisiaj wrócisz głuptasku! :-D:-D:-D bo pisałas że na chwilkę bo cos tam coś tam hahaha ......
Oooooo......najważniejsze, że ruszyła waga......a jak powoli to tym lepiej - bezpieczniej.....ale co "garściówka" ???

Aaaaa dzisiaj tak tak ale trochę póżniej mama krzywo patrzy jak za długo na kompie siedzię ;-) tośmy się dogadały :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No garściówka prawie wcale słodyczy no pozwalam sobie na kosteczkę czekolady raz na 2 tygodnie i ruszam się więcej spacerki z mężusiem wieczorami wchodzą nam w nawyk ;-)

Tylko czasem jest tak źle, że przeszkadza to w tym, by stało się dobrze..
Nie kochana........nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być dobrze!!!!!!!!!! Jednak wszystko siedzi w naszej głowie i jeżeli w niej nie poukładasz sobie myśli i nie odgonisz złych emocji...to takie nastroje tylko będą się nasilały i smutki będą Cię dopadały itp. A tego chyba nie chcesz!!!!!!!!! Więc bierz się do kupy bo naleję Ci do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyno!!! Uśmiech....uśmiech.....uśmiech :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry