• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobra, pytanie brzmi:
Czy któraś z WAS miał podczas owulki biały, ciągnący sie śluz - dodam, że jest go baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo, wręcz "leci" ze mnie i zaczynam sie niepokoić.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobra, pytanie brzmi:
Czy któraś z WAS miał podczas owulki biały, ciągnący sie śluz - dodam, że jest go baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo, wręcz "leci" ze mnie i zaczynam sie niepokoić.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

to Ty nigdy tak nie mialas??

Kochana ja to przerabialam z kazda owulka.... dla mnie to yl najlepszy dowod na to co sie ze mna dzieje....
Kochana to baaaaaardzo normalne i nie masz sie o co martwic.....
taki sliz to moze sie ciagnac nawet do 8- 10 cm.....
Objawy płodności, płodność

to Ty nigdy tak nie mialas??

Kochana ja to przerabialam z kazda owulka.... dla mnie to yl najlepszy dowod na to co sie ze mna dzieje....
Kochana to baaaaaardzo normalne i nie masz sie o co martwic.....
taki sliz to moze sie ciagnac nawet do 8- 10 cm.....
Objawy płodności, płodność
Kochana, ja zawsze mam śluz.....i to sporo i wiem że to normalne - toć na tyle wyedukowana jestem - jedynie martwi mnie barwa i ilość!!!!!! Jest tego naprawde ogrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę normalnie podkłady robić......

reklama
Kochana, ja zawsze mam śluz.....i to sporo i wiem że to normalne - toć na tyle wyedukowana jestem - jedynie martwi mnie barwa i ilość!!!!!! Jest tego naprawde ogrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę normalnie podkłady robić......

u mnie to zawsze bylo normalnie wiec nigdy mnie to nie dziwilo.... taki ogrom to mialam od zawsze.... tak wiec moim zdaniem nie ma sie o co martwic tylko przertwac ten raz.... moze w przyszlym bedzie lepiej ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry