• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Już chyba kiedyś pisałam......ja takich rzeczy nie akceptuję.....koszulki owszem - delikatne itp. ale wszelakie dodatki typu szpilki, pończoszki, podwiązki i co tam jeszcze sa nie dla mnie......źle mi sie kojarzą i tyle i P to w pełni akceptuje i nie narzeka :-p:-p na razie......:sorry2:

podpisuje sie pod tym...... ja mam to samo..... takie rzeczy to nie dla mnie a tom nigdy mi nie powiedzial ze moze cos tam ..... ze mu tego brakuje albo cosik..... bynajmniej o tym nie mowi i mam nadzieje ze tez nie mysli ;)

zadzwon to sie uspokoisz Slonce :*
Dzwoniłam.......zaczął się ze mnie śmiać i powiedział "No to Pani Ewelino nie ma co sie martwić tylko chłopa na figle zaciągnąć" .....a o barwie powiedział, że czasem tak może być i jeżeli nie ma żadnych zabrudzeń i grudek to jest OK. I że to chyba dzień "apogeum" więc największe szanse dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sciągaj spodnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzwoniłam.......zaczął się ze mnie śmiać i powiedział "No to Pani Ewelino nie ma co sie martwić tylko chłopa na figle zaciągnąć" .....a o barwie powiedział, że czasem tak może być i jeżeli nie ma żadnych zabrudzeń i grudek to jest OK. I że to chyba dzień "apogeum" więc największe szanse dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sciągaj spodnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahahahh no ty to jestes agent do zadan specjalnych:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahah ten tekst to chyba nie byl do mnie mam nadzieje:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry