ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ja tam we wszystkimJa też ale nie koniecznie w nazwiskach i imionach![]()

;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam we wszystkimJa też ale nie koniecznie w nazwiskach i imionach![]()

;-)Aaaaa....to ni mam....![]()
ale co tam jakoś się da ;-)Ja jestem po i przed wypłatami.....Ja też nie nie wiem jak do 10 dociągniemy marnie nas wiadzęale co tam jakoś się da ;-)
za dużo wydatków w tym miesiącu było....ech....jakos damy radę;-)Ale co krótkie???? No chyba nie nosy??? padammmmmmmmmEeeee nie ja wole krótkie![]()

Ja jestem po i przed wypłatami.....za dużo wydatków w tym miesiącu było....ech....jakos damy radę;-)
Ale co krótkie???? No chyba nie nosy??? padammmmmmmmm![]()

Takie uroki.........samo życie....;-)Nawzet nie mów ja jestem po wypłacie po 10 a na konice 150 zł dobrze, że zasiłek jeszcze mam to jakiś grosz wpanie nie wiem co będzie jak nagle coś wyskoczy....ale to cały urok życia nie??? ;-)
Wiesz nie ważne jakie te nosy ważne, że obrotne i dobrze niuchają![]()

Takie uroki.........samo życie....;-)
Aj....tam ważne......wsio ważne......bo im krótszy tym mniejszy niuch (taka moja własna teoria) lejeeeeeeeeeeee![]()

a teoria normalnie na oskara 

A i w Twojej racji jest racjaNo racji nie można Ci odmówić ale wiesz krótkie mają to do siebie, że wszędzie się zmieszczą co by poniuchaća teoria normalnie na oskara
![]()