Danula
czekam ciągle czekam.....
czesc Danusiu :-)
no ja "zaszalałam"kupiłam sobie spodnie, kurteczkę jeansową, spódniczkę a dla M sweterek i koszulę
![]()
No i bardzo dobrze ważne, że zakupy udane

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc Danusiu :-)
no ja "zaszalałam"kupiłam sobie spodnie, kurteczkę jeansową, spódniczkę a dla M sweterek i koszulę
![]()

No wiesz, nie powiem, że "puste"Tak myslałam, że się zapętlisz
No w końcu my sis to jakie mamy mieć łebki?![]()

bo to przecież nieprawda 

ŁBy jakich mało - padła

Mnie też szkoda, ale chce sie słodkości..........a ja nie potrafie sobie odmówićmnie szkoda by było na rafaello
dzisiaj nie dam rady...
ale jutro ;-)
:* :-)

A gdzie MARTA????? Wiolka?![]()

I wydałas tylko 20 zł????????????????????
Na lumpkach byłas????Też chodze często, a co......fajne rzeczy mozna znaleźć ;-)

No wiesz, nie powiem, że "puste"bo to przecież nieprawda
ŁBy jakich mało - padła
![]()

I wydałas tylko 20 zł????????????????????
Na lumpkach byłas????Też chodze często, a co......fajne rzeczy mozna znaleźć ;-)

No i bardzo dobrze ważne, że zakupy udane![]()
Mnie też szkoda, ale chce sie słodkości..........a ja nie potrafie sobie odmówić![]()

U nas jest lumpek, że niektóre ciuszki są z metkami jeszcze i na prawdę tanio......to sobie wyobraź jak ja tam wchodzę......rozumiesz - cały sklep mój!!!! Jak hiena na padlinę normalnie taki rzutJa w Skoczowie odkryłam takie sklepy jak hale wielkie dziewczyny za 50 zło kupiła płaszcz 3 kurtki, 5 koszulek polo 3 pary spodni z wagi a na wycenę podobnie i 2 torebki do tego i to tylko za 100 zł. Też często bywam![]()

No ale ja to chora jestem na zakupomanię - o ile tak to się nazywa.....i powaznie sie zastanawiam czy tego nie leczyć...
sie nie śmiać ze mnie, ja kasy wydaję tyle misięcznie na takie bzdety, że juz dawno bym drugą chawirę postawiła 

YHY............wszystko co na S to u mnie słabośćno... każda rzecz za 4 zł :-)
wiem wiem.... i oryginalne rzeczy
ano... musiałam ;-)
hehe.... czyli mówisz że to Twój słaby punkt... słodkości![]()

U nas jest lumpek, że niektóre ciuszki są z metkami jeszcze i na prawdę tanio......to sobie wyobraź jak ja tam wchodzę......rozumiesz - cały sklep mój!!!! Jak hiena na padlinę normalnie taki rzutNo ale ja to chora jestem na zakupomanię - o ile tak to się nazywa.....i powaznie sie zastanawiam czy tego nie leczyć...
sie nie śmiać ze mnie, ja kasy wydaję tyle misięcznie na takie bzdety, że juz dawno bym drugą chawirę postawiła
![]()