• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
I wydałas tylko 20 zł????????????????????
Na lumpkach byłas???? :-D:-D:-D:-D Też chodze często, a co......fajne rzeczy mozna znaleźć ;-)

Ja w Skoczowie odkryłam takie sklepy jak hale wielkie dziewczyny za 50 zło kupiła płaszcz 3 kurtki, 5 koszulek polo 3 pary spodni z wagi a na wycenę podobnie i 2 torebki do tego i to tylko za 100 zł. Też często bywam :tak:

I wydałas tylko 20 zł????????????????????
Na lumpkach byłas???? :-D:-D:-D:-D Też chodze często, a co......fajne rzeczy mozna znaleźć ;-)

no... każda rzecz za 4 zł :-)
wiem wiem.... i oryginalne rzeczy :tak:

No i bardzo dobrze ważne, że zakupy udane :tak:

ano... musiałam ;-)

Mnie też szkoda, ale chce sie słodkości..........a ja nie potrafie sobie odmówić:zawstydzona/y:

hehe.... czyli mówisz że to Twój słaby punkt... słodkości :-D

Ja w Skoczowie odkryłam takie sklepy jak hale wielkie dziewczyny za 50 zło kupiła płaszcz 3 kurtki, 5 koszulek polo 3 pary spodni z wagi a na wycenę podobnie i 2 torebki do tego i to tylko za 100 zł. Też często bywam :tak:
U nas jest lumpek, że niektóre ciuszki są z metkami jeszcze i na prawdę tanio......to sobie wyobraź jak ja tam wchodzę......rozumiesz - cały sklep mój!!!! Jak hiena na padlinę normalnie taki rzut :-D:-D:-D:-D:-D No ale ja to chora jestem na zakupomanię - o ile tak to się nazywa.....i powaznie sie zastanawiam czy tego nie leczyć...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: sie nie śmiać ze mnie, ja kasy wydaję tyle misięcznie na takie bzdety, że juz dawno bym drugą chawirę postawiła :baffled::baffled::baffled:

reklama
U nas jest lumpek, że niektóre ciuszki są z metkami jeszcze i na prawdę tanio......to sobie wyobraź jak ja tam wchodzę......rozumiesz - cały sklep mój!!!! Jak hiena na padlinę normalnie taki rzut :-D:-D:-D:-D:-D No ale ja to chora jestem na zakupomanię - o ile tak to się nazywa.....i powaznie sie zastanawiam czy tego nie leczyć...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: sie nie śmiać ze mnie, ja kasy wydaję tyle misięcznie na takie bzdety, że juz dawno bym drugą chawirę postawiła :baffled::baffled::baffled:

Ja też czasami nie umiem się powstrzymać ale ja ciuchów tak nie jak pierdołki do domu, jakies ozdoby itp. Ale już się mocno ograniczam bo kasy idzie na to, że szok a tu cienko się robi :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry