Danula
czekam ciągle czekam.....
YHY............wszystko co na S to u mnie słabość![]()
Dobrze wiedzieć ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kochana o pierdułkach do domu już nie chciałm wspominać.......Ja też czasami nie umiem się powstrzymać ale ja ciuchów tak nie jak pierdołki do domu, jakies ozdoby itp. Ale już się mocno ograniczam bo kasy idzie na to, że szok a tu cienko się robi![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-ddobrze wiedzieć ;-):-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Kochana o pierdułkach do domu już nie chciałm wspominać.......![]()
Buź*** Kochanieńka, milego dzionka, pozdrówka dla S - ha ha ha - dopiero co skojarzyłam - i mamci. Trzymaj się ciepluchno!!!!:-):-):-)To jednak mamy sporo wspólnego ;-)
Dobra kochane uciekam bo musze zrobić dziś....Marta uważaj........... kopytka!!!!! :-) już mi ślinka leci ciekawe czy mamie zasmakują ;-);-)
Miłego dnia kochane buziam mocno :***
Siska uważaj na siebie ;-)
Ja w Skoczowie odkryłam takie sklepy jak hale wielkie dziewczyny za 50 zło kupiła płaszcz 3 kurtki, 5 koszulek polo 3 pary spodni z wagi a na wycenę podobnie i 2 torebki do tego i to tylko za 100 zł. Też często bywam![]()