ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ja tylko na chwilkę, pożyczyć WAM milutkiego, cieplutkiego weekendu.....duuuuużżżżżo uśmiechu........
Dopiero teraz zaglądam, bo dziś dzień był "lekarzowy"
Dzisiaj iidę na karaoke - tak mam ochotę pośpiewać i się rozerwać, ale oczywiście P "fuka", że bez chłopów idziemy paczką dziewczyn (bo wie, że będzie jazda hahahaha) i pewnie znając swoje możliwości wodzireja będę molestać

(nasz dobry wspólny znajomy, a reszta to ŻART!!! ;-))
Jutro idę na wódkę (żubrówkę) .... także niedziela będzie ciężka

WIOLA, cieszę się, że wsio OK - mówiłam, że martwisz sie na "ZAŚ" niepotrzebnie
DANUŚ, narobiłas mi ochoty na kopytka i dziś zrobiłam.....i się "zakleiłam"

MARTUŚ, niepotrzebnie się martwisz sis***, wsio OK, tylko dzień ciężki niesamowicie.....
MADZIA, Ty pracusiu jeden!! Sorka, więcej o seksie pisac nie będę

(ktoś w to uwierzy???), zapomniałam, że "Cię suszy" 

Wybacz! Buziam***
ANETKO, bo pewnie Pani okolog zazdrościła Ci ślicznych oczkufffffff dlatego taka była, było do PANA okologa iść!!!! Buziam słońce Ty moje!!! ;-)I tradycyjnie - pozdrów Łukania

już lepiej???
BUZIAKI Kochane.......
Dziś moja siostra powiedziała " Siostra, czasem tym swoim żartem mnie przerażasz" - co autor ma na myśli?

Dopiero teraz zaglądam, bo dziś dzień był "lekarzowy"

Dzisiaj iidę na karaoke - tak mam ochotę pośpiewać i się rozerwać, ale oczywiście P "fuka", że bez chłopów idziemy paczką dziewczyn (bo wie, że będzie jazda hahahaha) i pewnie znając swoje możliwości wodzireja będę molestać

(nasz dobry wspólny znajomy, a reszta to ŻART!!! ;-))Jutro idę na wódkę (żubrówkę) .... także niedziela będzie ciężka

WIOLA, cieszę się, że wsio OK - mówiłam, że martwisz sie na "ZAŚ" niepotrzebnie

DANUŚ, narobiłas mi ochoty na kopytka i dziś zrobiłam.....i się "zakleiłam"

MARTUŚ, niepotrzebnie się martwisz sis***, wsio OK, tylko dzień ciężki niesamowicie.....
MADZIA, Ty pracusiu jeden!! Sorka, więcej o seksie pisac nie będę

(ktoś w to uwierzy???), zapomniałam, że "Cię suszy" 

Wybacz! Buziam***ANETKO, bo pewnie Pani okolog zazdrościła Ci ślicznych oczkufffffff dlatego taka była, było do PANA okologa iść!!!! Buziam słońce Ty moje!!! ;-)I tradycyjnie - pozdrów Łukania

już lepiej???BUZIAKI Kochane.......
Dziś moja siostra powiedziała " Siostra, czasem tym swoim żartem mnie przerażasz" - co autor ma na myśli?