• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ja tylko na chwilkę, pożyczyć WAM milutkiego, cieplutkiego weekendu.....duuuuużżżżżo uśmiechu........
Dopiero teraz zaglądam, bo dziś dzień był "lekarzowy" :zawstydzona/y:
Dzisiaj iidę na karaoke - tak mam ochotę pośpiewać i się rozerwać, ale oczywiście P "fuka", że bez chłopów idziemy paczką dziewczyn (bo wie, że będzie jazda hahahaha) i pewnie znając swoje możliwości wodzireja będę molestać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (nasz dobry wspólny znajomy, a reszta to ŻART!!! ;-))
Jutro idę na wódkę (żubrówkę) .... także niedziela będzie ciężka :-D:-D:-D
WIOLA, cieszę się, że wsio OK - mówiłam, że martwisz sie na "ZAŚ" niepotrzebnie :-p
DANUŚ, narobiłas mi ochoty na kopytka i dziś zrobiłam.....i się "zakleiłam" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MARTUŚ, niepotrzebnie się martwisz sis***, wsio OK, tylko dzień ciężki niesamowicie.....
MADZIA, Ty pracusiu jeden!! Sorka, więcej o seksie pisac nie będę :-D:-D:-D (ktoś w to uwierzy???), zapomniałam, że "Cię suszy" :-D:-D:-D Wybacz! Buziam***
ANETKO, bo pewnie Pani okolog zazdrościła Ci ślicznych oczkufffffff dlatego taka była, było do PANA okologa iść!!!! Buziam słońce Ty moje!!! ;-)I tradycyjnie - pozdrów Łukania :-D:-D:-D już lepiej???

BUZIAKI Kochane.......

Dziś moja siostra powiedziała " Siostra, czasem tym swoim żartem mnie przerażasz" - co autor ma na myśli? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aaaaaa.....SIS**** i ja na dietke przechodzę, bo wczoraj stanęłam na wagę i przytyłam 2 kg :zawstydzona/y: CAŁE 2 kg!!!!!!!!!!! - a P miał ubaw i stwierdził " No faktycznie, te 2 kilo Ci w tyłek weszło.....a jaaaak widać" - i nie wiem, czy to ironia??? :-D:-D:-D:-D
I gwałt był, bo to niedobry chłopak jest......:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny ja to chyba nigdy nie spoważnieje..........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a za kilka dni 29 latuffffffffffff sie będzie miało......:szok::szok::szok::szok:

Witam kochane moje wieczorową piątkową porą :-)

Ja dziś w kursie międzymiastowym jak to zwykle bywa ale już teraz w domku siedzę sobie spokojnie ;-)

Sis:**** mówisz aż 2 kg??????? :szok: to straszne pewnie w żadne spodnie się nie mieścisz ;-)A kopytka jutro też robię tak mi zasmakowały ;-) Ty weż tam proszę Cię nie szalej szalona :-) a gwałt to na stonkę był???????? :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rany ale z Ciebie staruszka :szok::-D:-D:-D:-D

Anecia miłego i spokojnego wspaniałego weekendu kochana i nie bierz przykładu z tej powyżej i nie gwałć nikogo :-D:-D:-D i uważaj na siebie!!!!!!!! ;-)

Martuś kopytka były wspaniałe aż tak, że jutro powtórka nawet mężuś się skusił co nie przepada i się upomina ;-)

Madziulka biedulo ciągle zapominamy, że Ty biedna w tych sprawach jesteś...wybacz :zawstydzona/y: to było przedostatni raz ;-) ale Ty jesteś obrotna ;-) ale z tego co piszesz to Twój żywioł ;-) pozdrów siostrę i miłego weekendu kochana :-)

Sówka ale śmiga Ci suwaczek jeszcze trochę i będzie sówek na świecie ;-)

Wiola dobrze, że u Ciebie wsio ok :tak:

Iza miłego weekendu :-)

Miłego weekendu kochane buziam wszystkie :**** :-)

uciekam

Danusia, Ewelinka, Rudzia, Wiola, Madzia, Marti, Sówka, Gabrysia życzę Wam wspaniałego weekendu !!! :-)

o i ktoś jeszcze pamięta - jak miło :)

witam dzieewczynki
strasznie mi trudno tu się wpasować i cosik napisać..Wróciłam do pracy, później młodego z przedszkola odbieram i już wieczór...Poniedziałek był dopiero, a tu już piątek. Nie obejrzę się a 50 lat będę miała..

A chciałam powiedzieć,że... byłem w śr u gina i .. niby mam zielone światełko - że możemy "zachodzić"- hmm jednak mam się liczyć z tym,że mogę nie donosić iże trzeba będzie szpital zaliczyć..no i to zielone jakoś mi tak przygasło troszku...

no nic mam zagwostkę.Niemałą.
pozdrawiam serdecznie!!!miłego weekendu
Anecia Danusia, Ewelina , Vjola, Marta Rudzia, Ola Iza, Madzia buziaki

J
ANETKO, bo pewnie Pani okolog zazdrościła Ci ślicznych oczkufffffff dlatego taka była, było do PANA okologa iść!!!! Buziam słońce Ty moje!!! ;-)I tradycyjnie - pozdrów Łukania :-D:-D:-D już lepiej???

taaa.... ;-);-)
pozdrwię pozdrowię na pewno ;-) (już wie ktoś Ty:szok::-D)
lepiej... tylko na ile...?

Kochana miłego weekendu i udanej zabawy... no i oczywiście uważaj na siebie :tak::tak::-):-)

Aaaaaa.....SIS**** i ja na dietke przechodzę, bo wczoraj stanęłam na wagę i przytyłam 2 kg :zawstydzona/y: CAŁE 2 kg!!!!!!!!!!! - a P miał ubaw i stwierdził " No faktycznie, te 2 kilo Ci w tyłek weszło.....a jaaaak widać" - i nie wiem, czy to ironia??? :-D:-D:-D:-D
I gwałt był, bo to niedobry chłopak jest......:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny ja to chyba nigdy nie spoważnieje..........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a za kilka dni 29 latuffffffffffff sie będzie miało......:szok::szok::szok::szok:

2 kg ???!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D masakra ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

kiedy Ty masz te urodzinki kochana...? :cool2::-)

Anecia miłego i spokojnego wspaniałego weekendu kochana i nie bierz przykładu z tej powyżej i nie gwałć nikogo :-D:-D:-D i uważaj na siebie!!!!!!!! ;-)

czesc Danusiu :-) nie nie... ja nie gwałcic... ja byc grzeczna i ułożona :-D:-D:-D:-D
Tobie równeiż życzę miłego weekendu :-)

o i ktoś jeszcze pamięta - jak miło :)

witam dzieewczynki
strasznie mi trudno tu się wpasować i cosik napisać..Wróciłam do pracy, później młodego z przedszkola odbieram i już wieczór...Poniedziałek był dopiero, a tu już piątek. Nie obejrzę się a 50 lat będę miała..
pozdrawiam serdecznie!!!miłego weekendu
Anecia Danusia, Ewelina , Vjola, Marta Rudzia, Ola Iza, Madzia buziaki

no a czemu miałabym nie pamiętac :-):-):-):-D:-D:-D:-D
do nas Ci się trudno wpasowac??!! :szok::szok::szok: przeciez tu wszystko dozwolone :-D:-D:-D:-D
super że światłko na zielone się zaświeciło... rzeczywisćie musicie teraz wszystko przemyślec i podjąc decyzję :tak: ale wiesz że są rzeczy o które warto walczyc do samego końca... :tak::tak::tak:

dzięki dziewczyny i wzajemnie:-):-):-)
ja mam sesję i weekend w szkole ,czekam na M ,zeby go chociaz zobaczyc przed spaniem jak z pracy wróci
buziaki

powodzenia kochana !!! samych 5 !!!! :-):-):-):-)

zadzwonili.... ide na kolejną rozmowę w poniedziałek na 9 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:

Danusiu pozdrowię na pewno:-)
Iza trzymam kciuki, jestem pewna że zaliczysz spiewająco:tak:
Anetko ja po drugiej rozmowie poszłam do pracy, spodobałaś im się:-) czuję w kosciach że się uda:tak:

A ja dzisiaj idę na balety w damskim gronie, teraz czekam na siostrę bo u fryzjera robi się na bóstwo:-D
Miłego weekendu:-)

Marta, Ewelinka, Wiola, Karola, Sówka buuuuziaki:-)

Danusiu

A ja dzisiaj idę na balety w damskim gronie, teraz czekam na siostrę bo u fryzjera robi się na bóstwo:-D
Miłego weekendu:-)

Marta, Ewelinka, Wiola, Karola, Sówka buuuuziaki:-)
I jak na imprezce było? :-)

taaa.... ;-);-)

no a czemu miałabym nie pamiętac :-):-):-):-D:-D:-D:-D
do nas Ci się trudno wpasowac??!! :szok::szok::szok: przeciez tu wszystko dozwolone :-D:-D:-D:-D
super że światłko na zielone się zaświeciło... rzeczywisćie musicie teraz wszystko przemyślec i podjąc decyzję :tak: ale wiesz że są rzeczy o które warto walczyc do samego końca... :tak::tak::tak:

zadzwonili.... ide na kolejną rozmowę w poniedziałek na 9 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:
POWODZENIA NA ROZMOWIE!!!!! :tak::tak:

trudno się wpasować bo jakoś "czas mi się skrócił" haha i nie mogę nadrobić i nie chcę się też tu wtrącać jakoś tak ni z gruszki ni z pietruszki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A o dzidziolku to nie taka prosta decyzja - tylko dlatego,że mamy Leona którym trzeba się zająć przez te 9 miesięcy potencjalnej ciąży - które ja będę musiała spędzić na leżąco (częściowo w domu i w szpitalu) A już wiem jak trudno zorganizować życie jak ja jestem w szpitalu a reszta domowników ma zdezorganizowany i utrudniony żywot. Ale jak to mówią dla chcącego....itd.
Pomijam kwestię zachodzenia hi hi - ostatnio trwało 2 lata...:baffled:
Jak tam egzamjeny dziewczata??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry