• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hej kochane:-)
Madzik tylko się nie "przepracowywuj" ;-) Zaglądaj, jak tylko będziesz miała chwilkę - my tęsknić :zawstydzona/y: Pozdrawiam serdecznie - buź***:-)
Mój okres ochronny się skończył i mam co robić, ale nie jest źle bo lubię swoją pracę.
Ja też za wami tęsknię:blink: buuuuziaki dla was;-)
J
Madziula Ty pracusiu ;-)
Wreszcie wróciłam do formy, czasami mam dwie słuchawki przy uchu i odbieram fax, normalnie komedia:szok::-D:-D

Była na "ciąża po.....", zdjęcia nawet pokazywała, jaki brzusio ma cudny!! :tak:

no i ja nic nie widzialam :( a tu sie nie pochwalila ;(

Dostanie ochrzan że nie daje nam znać:tak:
Ja wczoraj długo myślałam jak Ty po bożemu z tym brzuchem i nazwałam te pozycję UWAGA!!!!!!!!!!!
POZYCJA NA STONKĘ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

bo z takim brzusiem to ładnie się bujasz :-D:-D:-D:-D niczym stonka na liściu kartofla lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

idealna nazwa:-D

A i w Twojej racji jest racja :sorry2: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Krótki-głębiej-dokładniejszy niuch!!!! - masz łeb kobieto! :-D:-D:-D:-D:-D
a wy znowu, miejcie litość ja jestem na głodzie:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć kochana :-)
Za 20? no nie wiele ale to i tak masz lepiej jak ja bo ja mam 10 na dzień :-D:-D:-D:-D:-D
hej danusiu:-) ja też mam wyliczoną kwotę tylko na tydzień i daję radę:-)

Dobra kochane uciekam bo musze zrobić dziś....Marta uważaj........... kopytka!!!!! :-) już mi ślinka leci ciekawe czy mamie zasmakują ;-);-)
;-)
smacznego:-)

Jutro przylatuje moja siostra więc najprawdopodobniej nie będę miała czasu aby do was zagladać, ale postaram się potem nadrobić zaległości:-)
Buuuuuuuuuziaczki dla Was:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry