rudzia789
szczęściara
uciekam kochane po winko
zapraszam jutro na kawkę... no chyba że podjade do okologa to będę chwilę później ;-);-);-)
buziaki i miłego dnia :-)
cumolki do juterka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
uciekam kochane po winko
zapraszam jutro na kawkę... no chyba że podjade do okologa to będę chwilę później ;-);-);-)
Ze soczkiem jabłkowym, lodem i cytrynką.....![]()

Tylko sie nie upij!!!! Wpadaj do mnie z tym winkiem - ech -.....szkoda...uciekam kochane po winko
Może byc.....ale nie będę wybrzydzać skoro na zubrówke proszą to na żubrówkę...zoladeczek lepszy![]()

Ja też kochana uciekam.....SIS ja mykam musze sie za ten obiad zabrac..... maly do lozka a ja sie zabieram za robote)
cumolki :* do juterka :* milego dzionka :* i grzecznie mi i spokojnie prosze)
Mój okres ochronny się skończył i mam co robić, ale nie jest źle bo lubię swoją pracę.Madzik tylko się nie "przepracowywuj" ;-) Zaglądaj, jak tylko będziesz miała chwilkę - my tęsknićPozdrawiam serdecznie - buź***:-)
buuuuziaki dla was;-)Wreszcie wróciłam do formy, czasami mam dwie słuchawki przy uchu i odbieram fax, normalnie komediaJ
Madziula Ty pracusiu ;-)

Była na "ciąża po.....", zdjęcia nawet pokazywała, jaki brzusio ma cudny!!![]()
no i ja nic nie widzialama tu sie nie pochwalila ;(

idealna nazwaJa wczoraj długo myślałam jak Ty po bożemu z tym brzuchem i nazwałam te pozycję UWAGA!!!!!!!!!!!
POZYCJA NA STONKĘ
bo z takim brzusiem to ładnie się bujaszniczym stonka na liściu kartofla lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

a wy znowu, miejcie litość ja jestem na głodzieA i w Twojej racji jest racja![]()
Krótki-głębiej-dokładniejszy niuch!!!! - masz łeb kobieto!![]()

hej danusiu:-) ja też mam wyliczoną kwotę tylko na tydzień i daję radę:-)
Cześć kochana :-)
Za 20? no nie wiele ale to i tak masz lepiej jak ja bo ja mam 10 na dzień![]()
smacznego:-)Dobra kochane uciekam bo musze zrobić dziś....Marta uważaj........... kopytka!!!!! :-) już mi ślinka leci ciekawe czy mamie zasmakują ;-);-)
;-)