Danula
czekam ciągle czekam.....
DANUSIA!!!!! Gdzie Ty????![]()
Jestem jestem informacji szukam na necie w międzyczasie i tylko zerkam do Was

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DANUSIA!!!!! Gdzie Ty????![]()

Ano ziółko a na mnie gada!;-)

A czego tam kochana szukasz???Jestem jestem informacji szukam na necie w międzyczasie i tylko zerkam do Was![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d Tyż racjakochana on sie uczy od najlepszych:-d:-d:-d:-d
Jestem jestem informacji szukam na necie w międzyczasie i tylko zerkam do Was![]()
A czego tam kochana szukasz???![]()
o czym?????

Aha.....Czytam właśnie o dobrychpożyczkach.com znajoma wzieła tam kredyt i wdepneła w niezłe gówienko
PRACY szukam kochane PRACY![]()

Czytam właśnie o dobrychpożyczkach.com znajoma wzieła tam kredyt i wdepneła w niezłe gówienko
tutaj czytam UWAGA NA FIRMĘ DOBRA POŻYCZKA - Forum wspolczesna.pl - Białystok, Mońki, Sokółka, Bielsk Podlaski, Hajnówka, Siemiatycze, Łomża, Grajewo, Kolno, Zambrów, Wysokie Mazowieckie, Suwałki, Sejny, Augustów, Ełk, Olecko, Gołdap, Giżycko, Węgorzewo, Ostrołęk

Bo kto wpłaca zaliczkę by otrzymać kredyt??? Masakra jakaś.....takich to tylko lać po mordkachCzytam właśnie o dobrychpożyczkach.com znajoma wzieła tam kredyt i wdepneła w niezłe gówienko
tutaj czytam UWAGA NA FIRMĘ DOBRA POŻYCZKA - Forum wspolczesna.pl - Białystok, Mońki, Sokółka, Bielsk Podlaski, Hajnówka, Siemiatycze, Łomża, Grajewo, Kolno, Zambrów, Wysokie Mazowieckie, Suwałki, Sejny, Augustów, Ełk, Olecko, Gołdap, Giżycko, Węgorzewo, Ostrołęk
oszuści....