• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

dobra wszamam obiadek co by sily nabrac i zadzwonie to tych ......... pipipipipipipipi nie bede pisac co:-D:-D:-D:-D

smacznego i bez nerw !!! :tak:

A żebyś wiedziała - rosłe chopaki już :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ksiądz normalnie ewenement........:zawstydzona/y: zwróciłam mu uwagę...i se długo nie posiedział......A P tylko skomentował "Ty to nawet księdzu nie odpuścisz" :-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

hehe...
wiesz... jak u nas był ksiądz po raz pierwszy w tym mieszkaniu... na dowidzenia mój zapytał się "z jakiej parafii wogóle ksiądz przyszedł?" (bo tu kościół na kościele...) a ten "od redemptorystów...tych od Ojca Rydzyka" mój zdębiał i powiedział "jakbym wiedział że ksiądz od niego to bym nie wpuścił" :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama

hehe...
wiesz... jak u nas był ksiądz po raz pierwszy w tym mieszkaniu... na dowidzenia mój zapytał się "z jakiej parafii wogóle ksiądz przyszedł?" (bo tu kościół na kościele...) a ten "od redemptorystów...tych od Ojca Rydzyka" mój zdębiał i powiedział "jakbym wiedział że ksiądz od niego to bym nie wpuścił" :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D DOBRY jEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój powiedział w zeszłym roku do księdzy, gdy ten spytał czy dajemy na kościół....P mówi "jak przyjdzie ksiądz do nas na kolędę z kasą fiskalną to będę łożył na kościół, bo ja z dochodu sie rozliczam" - myslałam że sie zapadnę......:zawstydzona/y:

reklama

Hehe...
Wiesz... Jak u nas był ksiądz po raz pierwszy w tym mieszkaniu... Na dowidzenia mój zapytał się "z jakiej parafii wogóle ksiądz przyszedł?" (bo tu kościół na kościele...) a ten "od redemptorystów...tych od ojca rydzyka" mój zdębiał i powiedział "jakbym wiedział że ksiądz od niego to bym nie wpuścił" :szok::szok::szok::szok::-d:-d:-d:-d

swiete slowa:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry